ReOrder na kompilačke Dash Berlina!

Nie je tomu dávno, čo ReOrder v rozhovore pre Rádio_FM odpovedal na otázku o jeho kariére jednoznačne: „Chcem byť najlepší.“ A jeho slová sa pomaly, ale isto začínajú napåňať.

Výsledky ReOrderovho maximálneho pracovného nasadenia nedali dlho čakať a jeho skladba so Stine Grove, ktorá vyšla pod taktovkou vydavateľstva Monster Tunes zožala veľký úspech ako u poslucháčov, tak aj u DJ-ov. „Seize the day“ okrem 2-násobnej podpory „patróna trancu“ Armina van Buurena, zaradili do svojich setov aj: Mike Shiver, Kyau & Albert (obsadená v top 10), Sean tyas, Myon & Shane 54, Bobina, Daniel Kandi (obsadená v top 10), Super8 & Tab, Richard Durand, Pedro Del Mar, Mark Eteson, Alex O’Rion a zástup ďalších.

ReoRder

Jej popularitu deklaruje aj aktuálne bronzové miesto v predajnosti na internetovom hudobnom obchode: Audiojelly, či dlhodobé obsadenie v top 20 najpredávanejších skladieb na Beatporte. Najnovšia info týkajúca sa tejto skladby je však asi najdôležitejšia. „Seize the Day“ v originálnom mixe vybralo na svoju kompilačku s názvom „Top 20 June 2012“ svetovo uznávané DJ-ské a producentské meno: Dash Berlin so zastrešením labelu Armada. Dashovu kompilačku si môžete obzrieť, alebo kúpiť tu: https://www.armadamusic.com/news/2012/05/dash-berlin-dash-berlin-top-20-june-2012/

dash

ReOrder ako producent si stále ďalej dláždi cestu k svojmu vytúženému cieľu, no nezabúda sa svetu prezentovať aj ako DJ. Jeho najbližšie live vystúpenie je situované na Liptove v Ružomberku na akcii In Trance. V piatok 1.6.2012 si tak v Mace Clube môžete aj vy vychutnať čistokrvný trance v podaní ReOrdera a jeho support DJ-ov. Ste srdečne vítaní.

intrance

Zdroj: Lukáš Julo Novák, ReOrder Management
Publikoval: Redakcia GREGI.NET