Reggae Callin‘ pokračuje aj v novom roku!

Pravidelná bratislavská žúrka Reggae Callin‘ štartuje v novom roku s poriadne nadupanou akciou. V piatok 25.januára sa bude klub Nekapri InnArt (Námestie SNP) otriasať  v dancehallových rytmoch a tentokrát bude hosťom africký soundsystém Simplicity Sound International z Gambie.

Jeho pôsobenie siaha aj do Európy, a do Bratislavy sa po prvýkrát prídu predstaviť so svojou selekciou afrického reggae a dancehallu, ako aj s najnovšími hitmi z Jamajky. Naživo sa predstavia aj Distanc, trenčianske dancehall duo s originálnou produkciou a s energickou show. Chalani na sebe pilno makajú, cestujú po kluboch a šíria pozitívne vibrácie. Počas večera zahrajú aj Ghetto Youths Sound, konkrétne Dj Young Jay a Dj Simple Sample. Môžete sa tešiť na 100% dávku dancehallu a reggae a množstvo special remixov a dubplatov.

Obľúbenou súčasťou programu je vždy aj tanečný battle o tričká Reggae Callin‘, a inak tomu nebude ani tentokrát. Nezabudnite teda skontrolovať najhorúcejšiu reggae party v Bratislave a prídite v piatok 25.1.2013 do Nekapri InnArt na Námestí SNP pod OD Dunaj. Buď si istý, že dojdi!

Sleduj atmosféru Reggae Callin na tomto videu:

REGGAE CALLIN‘ – Gambian Edition
25.01.2013 – Bratislava – Nekapri InnArt – Námestie SNP (pod OD Dunaj)
SIMPLICITY SOUND INTERNATIONAL
DISTANC
DJ YOUNG JAY
GHETTO YOUTHS SOUND
vstup / entry:
4€ < 23:59 < 5€
www.facebook.com/events/241313722665682

Zdroj: KULTURISE s.r.o.