Real Something presents: Soviet Soviet + The Swan Bride!

Prvýkrát, keď hrali Soviet Soviet v Bratislave, strhla sa tesne pred koncertom takmer apokalyptická búrka. Desiateho marca prídu znovu, a je takmer isté, že to bude búrlivý deň i večer. Pozvanie do Subclubu prijali aj The Swan Bride, ktorí taktiež určite nezostanú nič dåžni svojej povesti a predvedú skvelú live show. Po koncertoch až do skorého rána budú spoza dj-ského pultu vyhrávať hostia La Chambre Du Chat a rezident St. Mark.

Soviet Soviet /it – Temný post-punk s prvkami shoegaze – tak by sa dala charakterizovať tvorba Soviet Soviet. Taliani Alessandro Costantini (gitara), Alessandro Ferri (bicie) a Andrea Giometti (basgitara, vokály) hrajú spolu od roku 2009 a odvtedy vydali tri épečká a dlhohrajúci album Nice (2011).

Soviet Soviet

Tentokrát k nám prídu s najnovším releaseom Summer, Jesus (2011), na ktorom kombinujú škrípajúce gitary so zlovestnými basovými linkami a dômyselnými bicími. Nebudú chýbať ani zatiaľ nenahrané, úplne nové pesničky, ktoré vznikli počas ich neustáleho koncertovania. Soviet Soviet majú vlastný osobitý štýl a ich živé koncerty sú zážitkom.

https://sovietsoviet.bandcamp.com/album/summer-jesus
https://www.facebook.com/pages/soviet-soviet/147071194809
https://vimeo.com/30216537
https://www.youtube.com/watch?v=oXDr3wTW5Qc

The Swan Bride /sk – Domácich The Swan Bride netreba nijako zvlášť predstavovať, napriek tomu je však dôležité spomenúť, že po vynikajúcom debutovom EP Monsters In Your Drawers (2007), vyzretejšom albume 2 (2010) a po nespočetnom množstve odohraných koncertov, prídu pod hradnú skalu predstaviť čerstvý materiál. Novinka Unheard Warnings znie výborne a my sme zvedaví, aký bude zvyšok albumu.

https://www.theswanbride.com
https://www.facebook.com/theswanbride
https://www.youtube.com/watch?v=ua6L8i742iw

Obidve skupiny si mimochodom zahrali minulý rok s The Horrors, uvidíme ako im to bude hrať spolu. Určite sa môžeme tešiť na strhujúce energické vystúpenia. Pre tých, čo budú ešte vládať, po koncertoch zahrajú djs La Chambre Du Chat a St. Mark (batcave.sk).

Real Something presents: Soviet Soviet + The Swan Bride
10. 3. 2012 / 21:00 / Subclub, Bratislava
Soviet Soviet

Zdroj: Real Something
Publikoval: Redakcia GREGI.NET