Rapper Laky Deff prichádza s novinkou Džungla.

Novinku Džungla zdobí kvalitne prepracovaný videoklip, ktorého režisérom je Martin Miko. Tento singel nájdeme na pripravovanom albume, ktorý onedlho uzrie svetlo sveta.

Rapový hudobný svet sa čoskoro rozrastie v poradí o druhý interpetov album, ktorý ponesie názov Mystická Kronika. Singel Džungla môžme považovať za prvú ochutnávku z pripravovaného albumu, v ktorom sa fanúšikovia môžu tešiť na skladby, ktoré ponesú numetalový nádych, ale aj kombináciu hip hopu a elektronickej hudby. Skladba nepriamo odovzdáva svojim poslucháčom posolstvo Lakyho vnútornej premeny, transformácie v kreatívnej tvorbe a uvedomenie si dôležitosti samého seba a svojho poslania. Za zmienku určite stoja Matúš Ferko a Big Foot, ktorí sa produkčne podieľali na albume a súčasne sa postarali aj o mix.

„Inšpirácia ku tvorbe skladby prišla automaticky s rytmom skladby. Okamžite som mal v hlave vizualizáciu, text aj linky a všetko išlo úplne prirodzene.“ hovorí interpret. Videoklip vznikol už v známej dielni Illuminate Production pod režisérskou taktovkou Martina Mika. Vizuálna stránka veľmi dobre vzbudzuje v divákovi už vyššie spomínanú transformáciu a prerod, no súčasne aj slobodu.

Vznik diela z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Zdroj: TS