Rammstein: Špeciálny hosť na bratislavskom koncerte – Deathstars!

A je to rozhodnuté. Kapela Rammstein s potešením dáva na známosť, že špeciálnym hosťom na ich koncerte v Bratislave a nielen tam, bude severský uragán – švédska kapela DEATHSTARS. Včera to kapela Rammstein zverejnila na svojej webovej stránke https://www.rammstein.de/en/news/tour-support-2011/.

DEATHSTARS je švédska gothic metalová kapela zo Štokholmu.  Vznikla v roku 2000. Známa je najmä svojimi pochmúrnymi hororovými textami skladieb, ktoré sú priam presýtené pesimizmom, mizantropiou a negativizmom. Členovia DEATHSTARS sú známi výrazným make-upom na tvárach, na koncertoch vystupujú v tmavých uniformách a celým svojím morbídnym zjavom sú priam prototypom vyznávačov tzv. gothic fashion.

Kapela má na konte tri štúdiové albumy, prvým z nich je “Synthetic Generation” vydaným roku 2002,  kedy vyšiel v Európe resp. 2003 v Severnej a Južnej Amerike, druhým je “Termination Bliss” z roku 2006 a posledný album s názvom “Night Electric Night”. Ten uzrel svetlo sveta v roku 2009.

Deathstars

DEATHSTARS sú špeciálnym hosťom na koncerte nielen pre Rammstein, ale v minulosti už robili predskokana kapelám ako Korn, či Cradle of Filth.

Aktuálnu zostavu DEATHSTARS tvoria hlavne členovia “Swordmaster”, black metalového projektu, na ktorom sa podieľali členovia “Dissection” a “Ophthalamia”. Konkrétne ide o speváka kapely Whiplashera Bernadotte, na gitare a klávesoch hrá Nightmare Industries, na basovej gitare hrá Skinny Disco, ktorý je zároveň aj vokalistom, bubeníkom  DEATHSTARS je Bone W Machine a posledným  je gitarista Cat Casino.

Kapela DEATHSTARS sa predstaví slovenskému publiku ako špeciálny hosť Rammstein už 6.novembra 2011 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.


RAMMSTEIN
06/11/2011 BRATISLAVA – ZIMNÝ ŠTADIÓN ONDREJA NEPELU
VSTUPENKY WWW.XL.SK
CENY VSTUPENEK: od 39,- €
PREDPREDAJ VSTUPENIEK ZAČÍNA V PIATOK 24.JÚNA 2011 O 9,00 HOD.

Zdroj: XL
Foto: P.R.Brown
Publikoval: Redakcia GREGI.NET