Rammstein: Invázia z Nemecka prichádza!

Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave sa počas prvých novembrových dní bude otriasať  v základoch do slova a do písmena. Prichádza totiž RAMMSTEIN!

Prvé kamióny dorazia na Slovensko už v skorých ranných hodinách 2. novembra. Bratislavský koncert je tým premiérovým a kapela sa rozhodla celý koncert so všetkými efektmi  otestovať a uviesť práve u nás, čo je fantastická správa. Len naši fanúšikovia uvidia v premiére šou, na ktorej Rammstein pracoval niekoľko mesiacov. Všetky ostatné mestá uvidia len jej reprízu.

Dokopy 32 kamiónov spolu so 6 autobusmi to bude najväčšia indor produkcia, ktorá kedy na Slovensku bola.
Na „zimáku“ to začiatkom novembra bude vyzerať ako na mravenisku. Bude sa to tam hemžiť 30 riggermi – profi horolezcami, 156 pomocníkmi  na nosenie techniky, 6 spot operátormi, 4 asistentkami do cateringu, 2 krajčírkami a ďalšími ľuďmi potrebnými pre úspešnú produkciu. Pomedzi to tam bude pracovať 8 vysokozdvižných vozíkov a  4 mobilné žeriavy. Toto je však lokálny personál. 100 ďalších osôb je len výprava Rammstein. Počas koncertu k tomu pribudne ešte 200 členov bezpečnostnej služby.

A ešte jedna výborná správa: neprofesionálne 35 mm malé digitálne fotoaparáty resp. mobilné telefóny s fotoaparátom sú na koncerte dovolené!

Zdroj: XL
Publikoval: Redakcia GREGI.NET