Rammstein: 6. novembra sa predstavia v Bratislave!

RAMMSTEIN – najkontroverznejšia kapela súčasnosti potvrdila jesenné vystúpenie aj na Slovensku. 6.novembra 2011 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu predstaví RAMMSTEIN to najlepšie z ich doterajšej kariéry.

Po úspešnej koncertnej šnúre v Austrálii a Južnej Afrike, po ktorej nasledovalo predåžené turné po Severnej Amerike a Mexiku, za ktoré získali na REVOLVER GOLDEN GODS AWARDS cenu “Najlepšia Live kapela”, by sa mohlo zdať, že si chlapíci z Nemecka zaslúžia na chvíľu vydýchnuť.

Rammstein však namiesto oddychu pripravil retrospektívu svojich najväčších úspechov: „Made in Germany 1995 – 2011“! Výber bude okrem 20 najlepších hitov obsahovať aj doposiaľ nevydané skladby, ako aj kompletný video katalóg.

Rammstein

Jadro kapely tvorí perfektná súhra gitaristov Richarda S. Kruspe – Bernsteina a Paula Henryho Landersa za skvelého doprovodu basgitay Olivera Riedela a bicích Christopha „Doom“ Schneidera. Samozrejme nemožno opomenúť výnimočný talent klávesistu doktora Christiana „Flake“ Lorenza. Bez jeho klávesov by Rammstein neznel tak nezameniteľne. Frontmanom kapely je spevák Till Lindemann, ktorý je v súčasnej dobe bezpochyby jedným z najosobitejších vokalistov na svete. Koncert kapely Rammstein, to nie je len ich hudba, ale aj veľkolepá šou, ktorá nechá chladným málokoho.

Už od samotného vzniku kapely približne v roku 1993 Rammstein hrá tvrdý a úderný metalový rock, ktorý je však výrazne ovplyvnený tanečnou hudbou. Ich hudba, to je zmes protikladov. Na jednej strane sa v nej miesi tvrdosť teutonských rytierov, texty sú však o láske a vzťahoch medzi ľuďmi. Vďaka koncertným šou, kde si členovia kapely menia veľmi často prevleky a neboja sa použiť bombastické pyrotechnické efekty, majú Rammstein povesť výbornej koncertnej skupiny. O tom, že ocenenie „Najlepšia live kapely“ nedostali Rammstein náhodou, sa môžete presvedčiť aj vy 6.novembra 2011 v Bratislave.

RAMMSTEIN
06/11/2011 BRATISLAVA – ZIMNÝ ŠTADIÓN ONDREJA NEPELU
VSTUPENKY WWW.XL.SK
CENY VSTUPENEK: od 39,- €
PREDPREDAJ VSTUPENIEK ZAČÍNA V PIATOK 24.JÚNA 2011 O 9,00 HOD.

Zdroj: XL
Foto: P.R.Brown
Publikoval: Redakcia GREGI.NET