Rafo oslavuje, my sa bavíme! Pozvanie prijal aj holandský Kid Sublime.

Klavirista, bubeník, DJ a producent na plný úväzok, Kid Sublime je zosobnením hudby! Vo svete plnom rýchloobrátkovej elektroniky, ponúka svojim fanúšikom a clubberom soulful funky muziku tvorenú a hranú so srdcom. A práve tento Holanďan sa zhostí úlohy headlinera na Popular Night už túto sobotu 20. augusta v bratislavskom Nu Spirit Clube. Tá bude zároveň oslavou kristových rokov DJa Rafa, hlavnej mozgovne značky Popular.

Kid Sublime sa narodil do rodiny plnej hudobníkov a umelcov, od útleho veku sa venoval hre na klavír a bicie, a preto nebolo komplikované rozhodnúť sa, akým smerom sa bude v živote uberať. Od pozície bicmana pre hardcore punkovú kapelu, cez prácu v obchode s hudbou a svetové turné s brazílskou kapelou ako koncertný DJ, postupne si Kid Sublime našiel cestu k analógovému hardwareu, produkovaniu hudby a budovaniu DJskej kariéry. Dnes má na konte nespočet spoluprác, niekoľko vlastných albumov a jeho tracky hrávajú legendy ako Laurent Garnier, Carl Craig, DJ Deep či Recloose.

Jeho mix nabitý disco klasikami zo 70. rokov, detroit technom, houseom aj exkluzívnymi novými trackmi podporí v sobotu v noci kompletná zostava Popular DJs. Pripojte sa aj vy, veď Rafove narodeniny sú už tradične niekoľko rokov najsilnejším a najpamätihodnejším klubovým žúrom leta!

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/1731146743819512/

VIAC INFO:
https://www.facebook.com/Kid-Sublime-174260135946902/
https://www.facebook.com/gopopulardjs/

WEB-1

Zdroj: Nu Spirit