Popular Night: Kúsok Boiler Roomu príde do Bratislavy v podobe Bradleyho Zero!

Narodený v Leedse, žijúci v Londýne od roku 2006, Bradley Zero je jednou z kľúčových postáv Boiler Room-u. V roli moderátora a kurátora strávil posledné dva roky dramaturgiou a produkciou relácie v spolupráci s hocikým od známych DJských mien až po kultových hrdinov elektronickej undergroundovej scény.

Popri jeho práci pre Boiler Room, Bradley je hlavne DJom s neuhasiteľným smädom po novej hudbe a jeho neustále sa rozrastajúca zbierka vinylov už roztancovala davy na parketoch nielen vo Veľkej Británii a Európe, ale aj mimo nej. Už tri roky tiež vedie známu eklektickú a možno povedať že už aj kultovú party “Rhythm Section”. Táto akcia láka Londýnčanov milujúcich hudbu a kvalitné žúry do známeho Canavan’s Peckham Pool klubu.

bradley_zero

Ako zakladateľ tejto ikonickej vinyl-only party v Peckhame, Bradley mal šancu vytvoriť si unikátny štýl s rozsiahlym záberom a popri tom si vybudovať lojálnu fanúšikovskú základňu, ktorá naplní parket týždeň čo týždeň bez ohľadu na line-up. Resident Advisor ako aj Dummy dávajú klobúk dole pred jeho akciou a označujú ju ako jednu z najlepších v Londýne. Bradley Zero si získal množstvo chvál od médií aj na margo svojich technických zručností za mixom a Thump ho dokonca zaradil medzi medzi takých DJských velikánov ako Larry Levan, Ron Hardy či Frankie Knuckles. Až po uši v hudbe, netrvalo dlho a Bradley rozbehol tiež label a pravidelnú mesačnú rádiovú show s rovnomenným názvom Rhythm Section.

Väčšinu času tráviaci na ceste medzi rôznymi svetovými klubmi a festivalmi, konečne sa po prvýkrát Bradley predstaví aj slovenskému publiku v Nu Spirit Clube na Popular Nigh už túto sobotu 20. júna. Spolu s ním sa za mix postavia aj rezidenti party Hans a Tasun a dvojka Mishek a C.O.D.E., ktorí sú známi medzi bratislavskými clubbermi hlavne ako malý-veľký stage legendárnej houseovej party [mie].

https://www.facebook.com/events/931576943555148/
https://boilerroom.tv/upfront/023-rhythm-section-international/

web2

Zdroj: Nu Spirit