Queens Of The Stone Age privezú na Rock For People čerstvý a intenzívny album s požehnaním Eltona Johna.

„…Like Clockwork“ je názov dlho očakávaného albumu kapely Queens Of The Stone Age, jedného z headlinerov tohtoročného festivalu Rock for People, ktorý sa bude konať v Hradci Králové od 2. do 5. júla. Novinka vyjde presne mesiac pred dňom, kedy sa kapela objaví v karlohradeckom Festivalparku.

Je isté, že kapela s novým bubeníkom Jonom Theodorom (ex The Mars Volta) bude patriť k vrcholom tohtoročného festivalu. To isté platí v hudobnom businesse aj o nahrávke „…Like Clockwork“. Objavilo sa na nej mnoho hostí nielen zo stáleho okruhu spolupracovníkov ako napríklad bývalí členovia Mark Lanegan alebo Nick Oliveri, bubeník Dave Grohl, Trent Reznor alebo frontman Scissor Sisters Jake Shears. Mnohých prekvapí aj aktívna účasť Sira Eltona Johna. Napriek tomu, že táto partia pozoruhodných hostí nebude s kapelou cestovať, určite sa je na čo 4. júla, kedy kapela vystúpi na Rock for People, tešiť!

Rock for People počas blížiaceho sa 19. ročníka ponúkne kombináciu preverených mien a nových talentov objavených európskymi showcasovými prehliadkami. Už teraz festival, ktorý sa bude konať v Hradci Králové od 2. do 5. júla, ponúka skvelé kapely ako sú Thirty Seconds To Mars (USA), Queens of the Stone Age (USA), The Parov Stelar Band (AT), Foals (UK), Billy Talent (CAN), Gogol Bordello (USA), Klaxons (UK), Modestep (UK), Papa Roach (USA) či A Day To Remember (USA). Aktuálne sú vstupenky v predaji už od 63 Eur prostredníctvom oficiálneho predaja na www.ticketsforpeople.cz s bezproblémovom platbou aj prostredníctvom slovenských bánk. Viac informácií o festivale na www.rockforpeople.cz.

https://www.youtube.com/watch?v=OwXAbQtaABY

https://www.youtube.com/watch?v=PZ7ihD2Z0mg

Zdroj: Rock For People