Punkáči deťom: Prípravy areálu odštartovali!

Lodenica sa začína pomaly zapåňať. Nedeľa so sebou priniesla nielen kvapky osviežujúceho letného dažďa, ale aj ďalšie novinky, ktoré môžete vidieť a zažiť na festivale Punkáči deťom.

Okrem toho, že sme pre vás pripravili takmer šesťdesiat kapiel zo štyroch kontinentov, dbáme aj o využite voľného času, aby ste sa ani sekundu nenudili. Sprievodné akcie sme už síce spomínali v minulých správach, ale toto tu ešte nebolo. Na festivale si môžete s partiou zahrať paintball. Nafukovacie ihrisko bude umiestnené v areáli Lodenice a kompletný výstroj si môžete prenajať. Svoje zážitky môžete vďaka wifi zóne s bezplatným prístupom na internet, v ktorej bude k dispozícii aj niekoľko počítačov rovno zdieľať so všetkými známymi. Na oficiálnej stránke festivalu budú ďalej zverejnené čísla taxislužby, ktorá vás odvezie za vopred dohodnutú cenu, aby vás náhodou niekto neprekvapil cenou zahlásenou na konci cesty.

Pokiaľ ich nepoznáte, zaujmú vás zrejme už menami: Pišta Vandal von Čad, Lucia Piussi, frontmanka skupiny Živé kvety a Gargamel, spevák kapely Adacta. Hudobníci, spisovatelia, textári, rozprávači, zabávači. Počas piatkového večera sa určite zastavte v priestoroch Lodenica muzik pubu, kde sa s nimi zaručene stretnete. Čo vás čaká, to zatiaľ vôbec netušíte. Dáša Fon Fľaša spestrí kombináciou hudby, fotiek a neskutočne-skutočného rozprávania zážitkov z ciest sobotný program.

V prípade akýchkoľvek nevoľností alebo úrazov sa môžete okamžite obrátiť na nonstop pripravenú zdravotnú službu. Ak stále nemáte lístky, môžete si ich do stredy zakúpiť prostredníctvom siete Ticketportal. Stánok s novými festivalovými tričkami a doplnkami nebude chýbať a novinkou sú aj dvaja kameramani, ktorí natočia priebeh celého festivalu a pripravia pre vás zostrih najzaujímavejších momentov. Nikto nedokáže byť súčasne na dvoch alebo viacerých miestach naraz, preto video určite oceníte.

PD2012

Zdroj: Punkáči deťom
Publikoval: Redakcia GREGI.NET