Punkáči deťom: 19. – 21. júla v Piešťanoch!

Festival Punkáči deťom tento rok už po piaty krát poteší všetkých punku chtivých v slovenských končinách. Festival ostáva verný piešťanskej Lodenici, do ktorej 19. -21. júla zavítajú kapely naozaj zvučných mien. Okrem nemeckých Stage Bottles, talianskych Offenders, poľskej kapely Analogs či maďarských The Memphis Patrol bude do Piešťan merať cestu hneď niekoľko britských formácií: Menace, TV Smith, Resistance 77, kapela Varukers a formácia, ktorá na koncertných pódiách strávila už viac ako tri desiatky rokov- kapela Sham 69.

Ešte dlhšie bude cesta na Slovensko toto leto trvať americkej kapele Koffin Kats či viac ako 20 rokov hrajúcim Argies z ďalekej Argentíny. Slovenskú a českú scénu bude už tradične zastupovať celý rad kapiel, ktoré sú tým najlepším, čo domáci underground ponúka. Mimo iného zahrajú Divokej Bill, Načo Názov, N.V.Ú, Karpina, The Fialky, Editor, Tleskáč, Odpad, Houba, Hasiaci prístroj, Punk Floid a iní. Tešiť sa môžete aj na ochutnávku mladých punkových formácií- na Talent stagei vystúpi 6 mladých punkových kapiel, ktoré obdržali najviac hlasov v online súťaži o miestenku na festivale.

Takýto line up nenechá chladného snáď žiadneho vyznávača punkového žánru. Netreba pritom zabúdať na poslanie tohto festivalu, ktorý sa každoročne snaží výťažkom z predaja lístkov podporiť nadáciu Pomoc deťom v ohrození. Kapely sa pre tento účel vzdávajú honoráru za svoje vystúpenia, vy môžete dobročinný zámer festivalu podporiť tým, že ho navštívite a dva dni si budete vychutnávať dobré pivo, jedlo, niekoľko sound systémov a hlavne- kvalitné punk, ska a Oi kapely na dvoch pódiách! Lístky na festival si okrem objednávky mailom môžete zakúpiť i v sieti Ticketportal. Tešíme sa na Vás!

PD2012

Zdroj: Punkáči deťom
Publikoval: Redakcia GREGI.NET