Punk-rockoví Zebrahead si do Viedne pozvali slovenské Zoči Voči!

Nádielku zábavy a punk-rocku prinesie už 14. novembra na koncert do Viedne americká recesistická kapela Zebrahead. V úlohe špeciálneho hosťa si do metropoly Rakúska pozvala mladú slovenskú krv – Zoči Voči. Slováci sa po boku slávnejších Američanov rozhodne nenechajú zahanbiť a veria, že ich na rakúsku premiéru prídu povzbudiť aj fanúšikovia z domova.

Koncerty Zebrahead sú tradične veselou smršťou tanečných skladieb a coververzií tých najznámejších popových pesničiek. Banda má vo svojom repertoári odrhovačky ako Barbie Girl (Aqua), Wannabe (Spice Girls), Girlfriend (Avril Lavigne) a svätá im nebola ani vianočná hymna All i want for christmas is you (Mariah Carey). Americká punk rocková skupina z Orange County v Kalifornii vo svojej tvorbe spája prvky punku, funku, alternatívneho metalu a rap-rocku. Skupina vznikla v roku 1996, na konte má deväť radových albumov.

zebrahead

Aktuálne sú na veľkom európskom turné v rámci ktorého zavítajú aj do Viedne. Slovenská kapela Zoči Voči oficiálne vznikla v roku 2005, prvé výrazné úspechy dosiahla debutovým albumo S tebou iďem ďalej z roku 2010. Neskôr vydali album Stratený, na ktorom už boli hity ako Nikto z nás nie je bez chýb, 2012 a Jeden dôvod. Cez leto sa ukázali na festivaloch Rock for People, Topfest či Rock pod kameňom. Aktuálne sú na veľkom turné Zoči Voči Monster energy tour. Viedenský koncert sa začína o 20:00. Vstupenky na všetky podujatia Skalar music sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim.

Viac info: https://www.skalarmusic.at/

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET