Prvý interpret Fun rádio Dohody známy! POLEMIC vystúpi vo všetkých piatich mestách.

Bubnové rytmy, chytľavý spev a dobrá nálada! Jedine to môže vzísť zo spolupráce skupiny Polemic a Campana Batucada, ktorí so svojou unikátnou šou vystúpia tento rok na Dohode a hneď vo všetkých piatich mestách!

Fun rádio sľúbilo, že tento rok na Dohode interpreti predstavia jedinečný program, ktorý si pripravili špeciálne na tento festival. A svoje sľuby plníme! Prvý interpret, ktorého vám na Dohodu prinášame je skupina Polemic!

Polemic boli zárukou chytľavých rytmov a nevyčerpateľnej dobrej nálady na každej Dohode, na ktorej doposiaľ vystúpil. „Východniarske Dohody boli top, spomínam si na Duchonku pár rokov dozadu.  Ľudia stáli v totálnom lejaku a ani to nimi nepohlo. To sú veľmi silné zážitky, keď muzika a kapela dokáže napriek zlému počasiu ľudí udržať pokope a zabávať,“ spomína na „dohoďácke“ vystúpenia Bejzo.

Tento rok si Polemic na pódium prizval skupinu Campana Batucada, ktorá je známa svojou energickou bubnovou šou a spoločne vám ponúknu originálny hodinový hudobný program. Ak nestihnete ich jedinečné vystúpenie na premiére v Banskej Bystrici, nezúfajte. Polemic vystúpi s osobitou bubnovou šou vo všetkých piatich mestách, kde sa bude Dohoda konať.

Polemic_Zilina

„Dohoda patrí k veľmi obľúbenej súčasti našich letných výjazdov po festivaloch. A tento rok opäť. Je aj veľa nových miest, takže sme už plne nažhavení,“ tešia sa na fanúšikov Polemici.

Zažite hity Polemicu v bubnovej verzii a jedinečnú atmosféru Fun rádio Dohody 25. júna v Banskej Bystrici (Pod pamätníkom SNP), 2. júla v Nitre (Amfiteáter), 30. júla v Malackách (Zámocký park), 13. augusta v Bojniciach (Plážové kúpalisko) a 27. augusta v Poprade (pri AquaCity).

Predpredaj lístkov už začal. Prvých tisíc vstupeniek získate za zvýhodnenú cenu – 13 eur! Neskôr budú stáť 15 eur a priamo na mieste 17 eur. Lístky sa dajú kúpiť v sieti www.predpredaj.sk alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/.

Dohoda_leto_2016web_hlavicka_polemic

Zdroj: Fun Media Group
Foto: Albert Čurný