Pomáda Adama Ďuricu spôsobila na Fun Rádio Dohode v Malackách horúčku sobotňajšej noci!

Fantastická atmosféra, výborné koncerty a skvelá zábava pre deti aj dospelých! Tak to vyzeralo na Fun Rádio Dohode v krásnom prostredí Zámockého parku v Malackách. Na pódiu to odpálili Richard Müller, Fragile, Polemic a Campana Batucada, Sima Martausová či Funkiez. Obľúbený Adam Ďurica vystúpil v sprievode vlastného Big Bandu a s unikátnym programom. Fanúšikom pripravil prekvapenie a zaspieval ako John Travolta niekoľko skladieb z hudobného filmu Pomáda!  Na novej a lepšej Fun Rádio Dohode sa vybláznili aj deti, užili si skákacie hrady aj super penovú párty! O vtipné vsuvky sa postarali moderátori Fun Rádia Didiana a Sajfa. Najbližšie sa stretneme na Dohode v Bojniciach a v Poprade! Nezabudnite, pripravili sme pre vás kyvadlovú dopravu zdarma.

Fun Rádio Dohoda v Malackách naplnila všetky očakávania a stala sa dokonalým letným žúrom! Krásne prostredie Zámockého parku, väčšie pódium, dokonalé ozvučenie a skvelé zázemie všetkým zabezpečili nielen perfektnú zábavu, ale aj príjemný komfort. Na pódiu to odpálila skupina Puding pani Elvisovej, speváčky Sima Martausová a Mista, kapely Komajota, Funkiez a Kmeťoband. Na každej tohtoročnej Dohode sa fanúšikovia môžu zabaviť na famóznej šou, ktorú predvádza skupina Polemic a Campana Batucada.

„Poriadne sme si to užili, úplne maximálne. Dokonale vyšlo počasie, ktoré bolo ideálne. A pochvaľovala si aj kapela Campana Batucada, kde je viac žien ako mužov. My sme totiž mysleli aj na mužské osadenstvo, aby aj chlapi mali na čo pozerať…“ povedal s úsmevom Braňo Bajza zo skupiny Polemic.

DSC_7890

Obľúbený Adam Ďurica si kvôli festivalu nielenže pripravil unikátny program, ale dokonca zostavil aj vlastný Big Band! Zahral všetky hity „Neľutujem“, „Mandolína“, „Láska – veda“ aj novinku „Spolu“. Spievala s ním celá Dohoda, malí aj veľkí.

 „Hralo sa mi výborne. Máme nový program a strašne sme sa tešili, že kedy ho už odprezentujeme fanúšikom. Ja som si prizval k svojej kapele ďalších muzikantov a spevákov, čiže som si zostavil taký malý Adam Ďurica Big Band. Bol to taký môj sen a teraz sa mi ho podarilo splniť. Pripravili sme prekvapenie v podobe Pomády. Nechápem, ako to John Travolta odspieval, pretože je to strašne vysoko, ale nejako som to zvládol. Teším sa z toho, lebo všetci sa jašili a spievali…“ smeje sa Adam Ďurica.

DSC_8223

Všetky kapely ponúkli na Dohode špeciálny program. Richard Müller odpálil s kapelou set najväčších hitov a skupina Fragile famózny program Fragile Queen.

„Je to fantastické, lebo je tu úžasná energia, publikum je pozitívne a chtivé sa zabávať. To sú fantastické podmienky na to, aby človek robil akúkoľvek muziku. A keď ešte máme to šťastie, že môžeme spievať muziku skupiny Queen, ktorá je úžasná nielen kvôli nenahraditeľnému hlasu Freddieho Mercuryho, ale aj vďaka ich skladateľskému potenciálu. Tak si to naozaj užívame a je to pre nás sviatok. A sme veľmi radi, že môžeme konečne hrať aj na festivale. Je tu naozaj výborná atmosféra medzi fanúšikmi aj vo vnútri tímu a je cítiť, že organizátorom Dohody na tom záleží,“ tešil sa kapelník Fragile Braňo Kostka.

DSC_7157

O vtipné vsuvky sa na pódiu postarali moderátori Fun Rádia Didiana a Sajfa. Matej Cífra alias Sajfa sa teší, že sa s fanúšikmi stretne aj na Dohode v Bojniciach a v Poprade.

„Pre mňa je to jeden veľmi príjemný žúr s ľuďmi, s ktorými spolupracujem na denno-dennej báze. My si tu vždy urobíme taký náš Funrádiovský kútik, ale sme strašne radi, že ľudia s nami tú náladu zdieľajú. Atmosféra je veľmi dobrá, je tu oveľa viac stánkov, je to tu také „šmakovné“, páči sa mi to,“ pochválil Dohodu moderátor Sajfa.

DSC_8329

Najväčší letný žúr ponúkol v Malackách aj mnoho vychytávok. Ľudia si zatancovali na silent disco so slúchadlami na ušiach, mladí si užili adrenalínovú bicyklovú trial šou a deti sa vybláznili na skákacích hradoch a animačných programoch. A deti aj s rodičmi si užili super penovú párty. Na Dohode sa  stretneme ešte v Bojniciach a v Poprade. Vystúpia Jana Kirschner, Katarína Knechtová, Fragile Queen, Vidiek, Buty, Adam Ďurica, Le Payaco, Funkiez, Heľenine oči a ďalší. Nezabudnite, pripravili sme pre vás kyvadlovú dopravu zdarma. Lístky sa dajú kúpiť v sieti predpredaj.sk: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/6529/nova-fun-radio-dohoda alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/. Novinky o festivale sledujte aj na facebooku: https://www.facebook.com/FunRadioDohoda/?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Albert Čurný