První jména Brutal Assaultu 2024 a vyprodání 1. edice vstupenek!

Ve čtvrtek v 11:00 pořadatelé Brutal Assaultu oznámili první jména na nadcházející 27. ročník, který se bude konat v termínu 7.-10. srpna 2024. Současně s oznámením prvních kapel, mezi nimiž už se objevují některá zásadní jména line-upu, např.  Architects, Behemoth, Motionless in White či Emperor, byl spuštěn i předprodej festivalu.

A fanoušci vstupenky vzali útokem, takže Brutal Assault už po dvou hodinách s pokorou a poděkováním hlásil vyprodání první edice. Ta následující je na 4denní festival od r. 2007 tradičně konaný v historické pevnosti Josefov v prodeji a je platná do konce roku nebo do vyprodání festivalu.

A kdo se mezi prvními jmény v line-upu Brutalu 27 objevuje? Britské metalcore ikony ARCHITECTS, polští rebelové BEHEMOTH, po 11 letech do Čech se navrátivší americké metalcore hvězdy MOTIONLESS IN WHITE, císařové temného kovu EMPEROR, nesmrtelným Death vzdávající hold LEFT TO DIE s jejich bývalými členy vč. basisty Obituary Terryho Butlera, jedna z nejrychleji rostoucích kapel alternativní rockové scény posledních let – belgické trio BRUTUS, extrémní thrasheři LEGION OF THE DAMNED, nestydatě agresivní deathcoristé BODYSNATCHER a psychedeličtí sludgeři UFOMAMMUT z Itálie.

V dalším odhalování line-upu Brutalu 27 budeme zanedlouho pokračovat. Vy mezitím na YouTube kanálu festivalu jeho atmosféru nasajte v netradičně pojatém pofestivalovém minifilmu, který dokumentární formou skrze výpovědi fanoušků reflektuje aktuální stav na metalové scéně.

BRUTAL ASSAULT 2024
7.- 10. srpna 2024 | pevnost Josefov
4 dny – 5 pódií – 125 kapel – horor kino – výstavy
Vstupenky: https://brutalassault.cz
Event: https://fb.me/e/4vumy0d7V
YouTube Movie: https://youtu.be/A3wQ8-PNu2s
Spotifyhttps://open.spotify.com/playlist/2gPj5boPDxS2wMDe9ReP5v

Aktuálně potvrzené kapely: Architects, Behemoth, Bodysnatcher, Brutus, Emperor, Left to Die, Legion Of The Damned, Motionless In White, Ufomammut

Zdroj: Obscure Promotion