Projekt IN CASTLE štartuje dnes vypredaným koncertom Kandráčovcov!

Projekt letných podujatí pod holým nebom IN CASTLE, ktorý spoločne pripravili Agentúra KVAS a Dom kultúry Sereď, sa rozbieha už dnes. V priestoroch vypredaného Amfiteátra ako prví zahrajú strhujúci Kandráčovci so svojimi hosťami a otvoria letnú kultúrnu sezónu, ktorá svojou ponukou presiahla regionálny rozmer.

Pod hlavičkou IN CASTLE vystúpi v Seredi počas letných mesiacov množstvo zahraničných aj domácich účinkujúcich. Výber umelcov je pestrý a pre všetky vekové kategórie. Kandráčovci si na otvárací koncert pozvali množstvo hudobných hostí. Štefana Skrúcaného, Adama Ďuricu, Mira Nogu, ukrajinský spevácky zbor Liberi Band a speváčky Annu Poráčovú a Moniku Kandráčovú.

Počas tohto leta organizátori pozývajú aj na koncert americkej rockovej legendy Suzi Quatro, fínskych violončelistov Apocalyptica, kalifornských rockerov Papa Roach, českej legendy Olympic, tiež na koncert aktuálnej popovej špičky z Veľkej Británie, ktorá na Slovensko zavíta po prvýkrát – skupiny Clean Bandit aj na strhujúcu balkánsku dychovku Gorana Bregovića v sprievode His Wedding and Funeral Band.

Okrem hudby sú v tohtoročnej programovej ponuke aj dve hudobno-divadelné predstavenia slovenských súborov. Obľúbený muzikál Frida odohrá bratislavské Teátro Wüstenrot a na záver leta sa diváci môžu tešiť na vystúpenie Radošinského naivného divadla so SĽUK-om, v novom predstavení nazvanom Malý veľký muž, ktoré bude mať oficiálnu preméru 2. júna 2018.

Program IN CASTLE 2018 / Amfiteáter a Zámocký park / Sereď

31.05. Kandráčovci a hostia
21.06. Goran Bregović & His Wedding and Funeral Band (SRB)
22.06. Olympic (CZ)
23.06. Teátro Wüstenrot / Frida
09.08. Clean Bandit (UK)
17.08. Apocalyptica (FIN)
21.08. Papa Roach (US)
26.08. Suzi Quatro (US)
29.08. Radošinské naivné divadlo a SĽUK

https://incastle.sk/
https://agenturakvas.sk/
https://www.domkultury.sered.sk/

Vstupenky na jednotlivé predstavenia nájdete v sieťach Predpredaj.sk, MaxiTicket.sk a TooToot.

Zdroj: TS