Papa Roach a Hollywood Undead sa chcú osobne stretnúť s fanúšikmi v Bratislave!

Dvojica amerických kapiel príde spolu na Slovensko 6. marca 2020. Svoju energickú show predvedú v bratislavskej Eurovia aréne a práve teraz spúšťajú predaj VIP vstupeniek. Ich počet je výrazne obmedzený a okrem koncertu obsahuje aj nový dokument a stretnutie s kapelou!

Papa Roach boli dva krát nominovaní na cenu Grammy a absolvovali svetové turné s Marilynom Mansonom či Eminemom. Na Slovensku vystúpili v roku 2018 a ich strhujúca show nadchla preplnený amfiteáter v Seredi. Rozhodli sa preto vrátiť a prinesú si ako posilu amerických Hollywood Undead.

Nu-metalisti na čele s frontmanom Jacobym Shaddixom nahrali 10 štúdiových albumov a posledný z nich nesie názov “Who do you trust?”. Na ňom sa kapela vracia ku svojim hudobným koreňom a žiari opäť na výslní.

Papa Roach práve natočili nový zatiaľ neuverejnený dokumen, ktorí uvidia len návštevníci koncertu, ktorí si kúpia jeden z VIP balíkov. Tie sú v predaji od 29. októbra od 12:00, oficiálny predaj bežných lístkov na koncert sa spúšťa tento piatok 1. novembra o 10:00. Viac informácií nájdete na stránke predajcu v sieti TicketLive.

Zdroj: TS