Profil týždňa: Christmas!

V októbri 2010 začali svoje chválospevy šíriť Christmas z Banskej Bystrice. Nezameniteľný spev v podaní Jackyho, charizmatické gitary Christophera a Rikkyho, chytľavé Randyho bicie a nespútaná Tommyho basa, tak v tejto zostave kážu glam rock ako má byť. Ako neriadené strely predvádzajú na pódiu show, ktorá nenechá žiadne nohavičky suché. Boh im nadelil divokosť v srdci, ktorú veľmi dobre využívajú a žiadny hriech týmto „baránkom“ nie je cudzí.

Christmas

Hudba Christmas sa odráža od odkazov Motley Crue, Wasp a Bon Jovi a s drzosťou im vlastnou vracajú glam rock späť na pódiá. Len veľmi málo kapiel má gule na to hrať a vyzerať ako v 80-tych rokoch, Christmas sa to darí a fanúšikovia im to vracajú kladnými ohlasmi. Každým ďalším koncertom sú ich duše prehnitejšie a glam rock pekelnejší než kedykoľvek bol.

Christmas

Z božej vôle a trochu diabolskej odvahy už stihli predskakovať Nashville Pussy a pomaly mieria dobyť aj bratov a sestry v Českej republike. V roku 2011 sa skladba Different Saturday stala hymnou festivalu Iný Víkend.

Kapelu Christmas tvoria:
Jacky – vocals
Rikki – lead guitar
Randy – drums
Tommy – bass guitar
Christopher – additional guitar

Ak máte chuť vypočuť si hudbu týchto diablov, pozrite sa na ich weby www.bandzone.cz/christmasband alebo www.myspace.com/christmasbastards.

Zdroj: Christmas
Publikoval: Redakcia GREGI.NET