Príchod nových spolubojovníkov, pár ochutnávok a odhalená nová tvár! Dvere do dielne GAZDASGRIND sa otvorili!

Banskobystričania, ako bolo avizované, chytajú do sveta vypustiť „Zlo“, no popritom majú pár noviniek. Ako prvé oznamujú transfúziu krvi, teda nové posily do družiny. Jozef „Falusoid“ Kováč  (PSEUDOSAPIENS) si zobral na starosť vokály a Kubo Kmeť sa chopil gitary.

„Zlo“ čoskoro nadobudne fyzickú podobu (zatiaľ sa rieši jeden vydavateľ, ak by to náhodou nevyšlo, tak album vydajú na vlastné náklady), medzitým si môžeme vypočuť pár ukážok na bandzone: https://bandzone.cz/gazdasgrind. Okrem titulnej piesne máme k dispozícii: „Zem Nikoho“, „Nenávisť“ a „Kaleidoskop Klamstiev“.

DSC_1159

V poslednej menovanej sa už mikrofónu chopil nový spevák Falusoid. Keďže počas nahrávania albumu došlo k týmto zmenám, tak bude album naspievaný dvomi spevákmi (Falusoid a Pajko), ktorí si album rozdelia na polovicu, každý po štyri kusy. V neposlednom rade odhaľujú cover chystaného počinu, o ktorý sa postaral Jozef Pobočik (PORFYRIA, WARD) https://www.slovenskafujara.sk/. Album sa nahrával v SPK Audio Štúdiu v Badíne (Banská Bystrica, 2014), o mix a mastering sa postaral Miroslav Spevák.

www.gazdasgrind.eu
www.bandzone.cz/gazdasgrind
ww.facebook.com/pages/GAZDASGRIND/188317435482

Zoznam skladieb:
0. Pred Zlom
1. Zlo
2. Zem Nikoho
3. Bolesť
4. Budúcnosť
5. Karmotrasenie
6. Kaleidoskop Klamstiev
7. Nenávisť
8. Zlatá Unca – Bonus Track
Total Time: cca 36:30

Zostava:
Falusoid: Vocals
Martinus: Lead a Rhythm Guitars, Vocals
Kubo: Lead a Rhythm Guitars
Ďegvaj: Bass
Jozef: Drums

gazdas2

Zdroj:: Lukáš „Bukáčo“ Polák