Prežite rozprávkové Vianoce s Domom umenia Riverpark Dance School!

Nezabudnuteľný zážitok z umeleckého vystúpenia, v ktorom sa môžete tešiť na fúziu tanca, spevu aj herectva s vianočnou atmosférou! Taká bude Christmas Show Domu umenia Riverpark Dance School, ktorá je vždy plná detskej radosti a navodí dokonalú atmosféru Vianoc. Malí aj veľkí predvedú 4. a 5. decembra príbeh inšpirovaný známou vianočnou rozprávkou Grinch. Deti a mladí z RDS Art Group si tak naživo vyskúšajú divadelné dosky a potlesk veľkého publika!

Vo veľkolepej Christmas Show vystúpia zložky Riverpark Dance School, The Wave, Souljam aj Muzikálová akadémia spoločne na jednom pódiu v Stars Auditoriu za obchodným centrom Vivo. Pripravená je krásna audiovizuálna show s množstvom kostýmov, tematických rekvizít a veľkou LED obrazovkou. Pozvané sú známe tváre ako Fíha Tralalá, Nela Pocisková, Dominika Rošková či Bibiana Ondrejková. Na veľkom pódiu s množstvom rekvizít zažijete vianočnú atmosféru a ocitnete sa uprostred rozprávky, s ktorou prežijete tie pravé Vianoce. Dom umenia však ponúka aj ďalšie úžasné oddychové aktivity.

„Okrem otvorených hodín či tanečných kurzov ponúkame pre deti aj dospelých hodiny spevu a herectva v Muzikálovej akadémii. Či už na prípravu na skúšky, súťaže, zlepšenie rozsahu, či len tak pre radosť. Pre manažérov či ľudí, ktorí majú trému pred publikom ponúkame Hlasový koučing. Aktuálne sme dokončili moderné nahrávacie štúdio, ktoré si môže ktokoľvek prenajať na rôzne podcasty alebo nahrávania.“ vysvetľuje Miro Marciš z Riverpark Dance School,

Doslova hitom sa stala nová tanečná hodina K-POP fusion. Mladí tanečníci, ktorí milujú kórejskú popovú hudbu majú možnosť sa naučiť rôzne choreografie. K-Pop je obrovský fenomén dnešnej hudobnej scény a na hodinách nújdu jeho priaznivci spojenie rôznych tanečných štýlov s autentickým zvukom Kórei.

„Myslíme aj na rodičov, ktorých deti u nás navštevujú pravidelné tréningy či kurzy. Ponúkame im spôsob ako efektívne využiť čas, pokým čakajú, kým ich ratolesť skončí. Buď si môžu zacvičiť u nás v gyme alebo oddýchnuť na masáži či maderotherapii pod vedením profesionálnych masérov. Prísť k nám môže naozaj ktokoľvek, kto ma záujem dopriať si čas iba pre seba. Stačí si zarezervovať termín alebo zakúpiť poukaz a venovať ho ako darček,“ dodáva Miro Marciš. 

K Domu umenia patrí aj Muzikálová akadémia, ktorá organizuje špeciálny workshop „Škola dabingu“. Tu si môže každý vyskúšať prácu v profesionálnom dabingovom štúdiu, zorientovať sa v dabingovej terminológii a popracovať na uvoľnenom a sebavedomom hlasovom prejave. V dabingu je dôležitá správna artikulácia a práca s mikrofónom pri nahrávaní. To všetko sa dá vyskúšať na hodinách v Dome umenia RDS Art Group. Viac informácií nájdete na www.rdsartgroup.sk

Zdroj: NK Factory