Pretty Maids dajú Slovákom predvianočný darček v podobe koncertu v Bratislave.

Tešili ste sa v marci tohto roka, že v Bratislave uvidíte PRETTY MAIDS? Mrzelo vás, že sa koncert vtedy zrušil? Už nemusíte smútiť. Ako bolo sľúbené, dánski rockeri sa na Slovensko vracajú, aby svojim fanúšikom vynahradili plnohodnotnú klubovú šou.

Hardrocková partia vedená Ronniem Atkinsom má v našej krajine stabilnú základňu svojich priaznivcov, preto sa niet čomu čudovať, že to nebude jej prvý koncert v týchto končinách. Naposledy sme ich mohli vidieť na festivale Rock pod Kameňom v Snine toto leto alebo minulý rok v marci v Bratislave. Ak ich však nikdy nemáte dosť, koncert Pretty Maids pár dní pred Vianocami bude pre vás predčasným darčekom.

V bratislavskom MMC vystúpia 19. decembra, kedy zahrajú hity nielen z posledného albumu Kingmaker (2016), ale aj iné hity, medzi ktorými je najznámejší určite Please Don’t Leave Me, ktorý útočil na prvé priečky svetových hitparád. Nie je to však jediná pecka, na ktorú sa návštevníci môžu tešiť. Kapela má od vzniku v roku 1981 na konte mnoho chytľavých skladieb a albumov, z ktorých prelomovým bol Future World (1987).

V stredu večer však nebudú na pódiu len Dáni. Predskakovať im bude slovenská legenda Palo Drapák, ktorý sa v tomto období vracia na scénu so svojou vlastnou kapelou. Počas svojho setu určite príde rad aj na hity z čias Metalindy, no predstaví aj svoj pripravovaný album a duet so speváčkou Lerou Lenkou Rakar.

FB event: https://www.facebook.com/events/234465344084231/
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/PRETTY_MAIDS?idp=271

Text: Michaela Váleková