Premiéra 13 nových videoklipov – Dodo & Lander – 2. Apríl – Kino Kultúra Ružomberok.

Určite si pamätáte na premiéru druhej časti Ružomberskej Trilógie, pôvodne sa malo jednať len o jedno video, venované Ružomberku. Nakoniec z toho vznikla Trilógia a od nej sa odvodil gigant, ktorý obsahuje 13 videoklipov.

Ostatných 12 videoklipov doposiaľ nebolo zverejnených, pretože sa čakalo na dátum, ktorý sa spája s touto „VEĽKOU PREMIÉROU“. Týmto dátumom je 2. Apríl 2014, premiéra sa uskutoční v Kine Kultúra Ružomberok o 17:00.

„Všetko to začalo zhruba pred dvomi rokmi. Chceli sme vytvoriť a poskytnúť hudobné videá, ktoré sme doposiaľ na Slovensku nemali možnosť zhliadnuť. Charakteristické je žánrové hudobné prevedenie a energia videí, ktorú mnohí zatiaľ opisujú tak, že obraz je taký silný, že je pri ňom obtiažne vnímať aj hudbu.“

Mohlo by sa zdať, že Dodo & Lander v uplynulých rokoch poľavili, no však nie je to tak, práve naopak. Postupom času ani sami nevedeli, do akého rozsiahleho projektu sa pustili. Tento projekt, ktorému dali názov „Prebúdzanie“ trvá a ešte stále sa na ňom pracuje už niečo cez dva roky. Ani jedna skladba v tejto „premiérovej“ série sa neobišla bez spevu, o ktorý sa postarali speváčky a skladateľky: Sanija, Dalila, Patris a Mia Melody.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/141589442″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“100″ iframe=“true“ /]

Vďaka určite patrí všetkým osobám, ktoré sa na projekte ochotne zúčastnili. Vďaka patrí najmä osobám, ktoré vystupujú vo videoklipoch, tým ktorí nakrúcanie umožnili a pomohli mu, no a v neposlednom rade speváčkam a ich výkonom.

Nezabudnite si pozrieť Trailer a prelistovať brožúru, ktorá obsahuje myšlienkové pochody a informácie ku každému jednému videu. Na tomto jedinečnom podujatí sa Dodo & Lander na vás tešia 2. Apríla v Kine Kultúra Ružomberok o 17:00.

Prebudzanie_Premiere_FLYER_prnt

Zdroj: D&L Records