Prekvapenie Polemicu pre fanúšikov: Nakrúcajte koncerty spolu s nami a vyhrajte nový smartfón!

Jarné koncertné turné POLEMIC SONY XPERIA TOUR 2013 je v plnom prúde. Polemic má za sebou predstavenie svojej novej 2-hodinovej SKA šou v Trenčíne i v Šali. Počas tohto týždňa roztancuje publikum v Banskej Bystrici, Nitre, Bratislave a Žiline. Bratislavský koncert, najväčší z celej šnúry, spestrí veľké prekvapenie pre fanúšikov – nakrúcanie nového videoklipu. Na všetkých štyroch spomínaných koncertoch sa budú môcť návštevníci zapojiť do nakrúcania a zasúťažiť si o nové nadupané mobilné telefóny!

Oslavy 25tych narodenín Polemicu sa začali.  „To, čo sme sľúbili, sme aj dodržali. Fanúšikom sme zahrali bez prestávky viac ako 2 hodiny, spestrené výhradne pre tento projekt vystúpením tanečníc aj hosťujúcej vokalistky Adely Husárovej. Celú nedeľu sme sa z toho emocionálneho zážitku aj fyzickej námahy dávali dokopy (smiech).“  SKA partička sa už  nevie dočkať najväčšieho koncertu, ktorý odohrá tento piatok, 12. apríla v Bratislave. Šou bude výnimočná predovšetkým vďaka neoficiálnemu krstu nového albumu HEY! BA-BA-RE-BOP, ktorý vyšiel len pred pár dňami. To však nie je všetko, v klube MMC sa predstaví tiež viacero hostí, ktorí si spoločne s Polemicom na novej doske zaspievali. Okrem toho si najobľúbenejšia a najdlhšie hrajúca SKA kapela pripravila pre svojich priaznivcov špeciálny darček. „Práve bratislavský koncert, na ktorý sa zmestí najviac našich fanúšikov, sme si vybrali ako lokáciu na nakrúcanie nášho nového videoklipu – prvého k našej novej platni,“ vysvetľujú členovia kapely. „Celý koncert sa bude nakrúcať a zo zostrihu napokon vznikne klip,“ dodávajú.

Čerešničkou na torte bude interakcia s fanúšikmi. Na začiatku koncertu ich totiž skupina vyzve, aby zábavu počas večera zachytili aj zo svojho pohľadu, teda na svoje mobilné telefóny. Najkrajšie zábery kapely ale i svojich priateľov budú môcť fanúšikovia následne zavesiť na špeciálne vytvorený portál /link ako sa naň dostať, nájdu na webe www.polemic.sk/. Rovnako sa budú môcť zapojiť návštevníci tohtotýždňových koncertov v Banskej Bystrici, Nitre a Žiline. Z najvydarenejších a najkvalitnejšie nakrútených okamihov napokon Polemic spolu s režisérom Marekom Mackovičom vyberie niekoľko momentov, ktoré sa stanú súčasťou oficiálneho videoklipu. Spomedzi fanúšikov, ktorí pošlú svoje zábery, budú napokon vyžrebovaní dvaja výhercovia, ktorí za odmenu dostanú najnovší model štýlového smartfónu SONY Xperia J. Všetci tí, ktorých zábery sa v klipe použijú, dostanú ako odmenu nový album HEY! BA-BA-RE-BOP.  Samozrejme, rovnako ako vo všetkých ostatných mestách, aj počas bratislavskej šou si budú môcť najnovšie skladby Polemicu milovníci SKA nielen vypočuť naživo v premiére, ale tiež zakúpiť na novom CD priamo na mieste za špeciálnu cenu. Bratislavský koncert bude v reálnom čase so začiatkom o 20:30 hod. naživo odvysielaný na portáli www.hudba.sk.

Termíny a miesta POLEMIC SONY XPERIA TOUR 2013:
10. 04. Banská Bystrica – Ministry
11. 04. Nitra – Nová Pekáreň
12. 04. Bratislava – MMC
13. 04. Žilina – Smerr Pub
19. 04. Čadca – Šport. hala pri futb. štadióne,
ul. Športovcov 2581
20. 04. Martin – Kozel Pub
24. 04. Prešov – Bizarre
25. 04. Košice – Collosseum
26. 04. Nové Mesto nad Váhom – Za rampami
27. 04. Hruštín – DK
04. 05. Partizánske – SPY Club

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Táňa Hojčová