Představujeme PRIGL Festival 2016.

Prigl Festival 2016 se uskuteční 16.7.2016 v krásné lokalitě brněnské přehrady v Autocampu Obora. Letošní ročník se bude odehrávat na dvou stageích – Main Stage a EDM & House stage. K celému festivalu bude směřovat kyvadlová doprava, kdy se parníkem dostanete z přístaviště až k samotnému místu konání.

4.ročník tohoto největšího jihomoravského festivalu přinese 2 velké stage, na kterých vystoupí výrazné osobnosti zahraniční scény a to nejlepší z tuzemské DJ scény. Hlavní část celého festivalu se bude odehrávat ve stylech techno a techhouse.

Na Main stage vystoupí 4 zahraniční jména, na která se můžete těšit již od odpoledních hodin, kdy vystoupí výborný mexický DJ a producent Betoko. V průběhu noci se na Main stage postupně vystřídají Marco Bailey (Belgie), Kaiserdisco (Německo) a Dandi & Ugo (Itálie). Českou scénu budou reprezentovat například LuccaK.SandraOrbithThin & ThickDanny BrightSubgateTibiza a spousta dalších.

Prigl2015_MainStage

Druhá stage se ponese ve stylu EDM & House. Tento rok se druhé pódium nebude nacházet ve stanu jako v minulém roce, ale bude to pódium pod širým nebem ve stylu hlavní stage PRIGLu 2014. Headlinery této stage budou vynikající holandští producenti a DJs Mark Sixma a Justin Prime. I tato stage nabídne to nejlepší, co tuzemská scéna nabízí. Za DJ pultem se postupně objeví Richard ReynoldsMatamarMichael CBon Finix, nebo třeba Mekki Martin.

Letošní specialitou bude PRIGL Parník, který bude kyvadlově vozit návštěvníky z přístaviště až k samotnému místu konání, kde bude specielně pro festival postaven přístav. Letos se bude jednat o 4 parníky, které budou mít svou vlastní stage a představí se na nich Tokátko, Saddan & Darren, Leo Lycra a Van Vega, takže jízda na festival vás určitě příjemně nejen hudebně naladí jěště před samotnou akcí.

  • odjezdy ve 13:00, 15:00, 17:00 a v 19:00
  • PRIGL Parník DJs + bohatě zásobený bar
  • kapacita lodi 200 osob

Prigl2015_SecondStage

Jak jsme slíbili v minulém roce, tento rok Vám přivezeme atmosféru PRIGLu i do vašich měst  pomocí PRIGL Club Tour a máme pro Vás hned 15 termínů po celé ČR! Těšte se na naše Techno i EDM rezidenty, PRIGL dekorace a tu pravou námořnickou atmosféru! Na každé Club Tour budete také mít možnost si koupit vstupenky za extra výhodné ceny nebo je vyhrát v soutěži!

Festival otevře své brány 16.7.2016 již ve 12:00. Vstupenky si můžete zakoupit přes SMS Ticket, Ticketpro a nebo navštívit brněnský Indies Shop.

Vstupenky rozlišujeme na Základní, VIP, Golden VIP Big Box a Golden VIP Small Box.
Kompletní přehled informací naleznete na našem Facebook profilu a události.
Věříme, že letošní ročník překoná nejen svou atmosférou ten loňský!

Main stage: Marco Bailey (BE), Kaiserdisco (DE), Dandi & Ugo (IT), Betoko (MX), Lucca, K.Sandra, Orbith, Thin & Thick, Danny Bright, Subgate vs. Tibiza, Deep Deer, Hydrophonic, Phil Albedo, Deivis, Bastien

EDM & House stage: Mark Sixma (NL), Justin Prime (NL), Richard Reynolds, Matamar, Michael C, Bon Finix, Mekki Martin, Ivo HIlszek, Lahvisz & Cerevator, Namaas, Michal Pešina, Beros, Hardcastl3 & The Other One, Tommy Rich, Beat Splitterz

PRIGL Parník: Tokátko, Saddan & Darren, Leo Lycra, Van Vega

Předprodeje:
 SMS Ticket (platba kartou) – https://bit.ly/1OdKkC2
 INDIES Shop, Poštovská 2, Brno
 TicketPro (800 míst po ČR a SK) – https://bit.ly/1sjAMiU

Prigl2016_poster

Zdroj: Prigl