INDUSTRIALYZER LIVE a DAVID MOLEON doplní PRIGL Festival!

V pondělí jsme vám přinesli zprávu, že Marco Bailey nedorazí na Prigl Festival. Jak již jsme psali včera, sehnali jsme pro vás na poslední chvíli 2 výborná jména, která jsou dneškem finálně potvrzena! Na PRIGL Festival dorazí Industrialyzer se svojí elektrizující Live show a velmi popupární DJ a producent David Moleon!

Ricardo Rodrigues známý především jako Industrialyzer je portugalský DJ a producent, pravá ruka The Adventa, vydávající na labelech Drumcode, MB Electronics, Beat Disaster či Theory a pravidelně vystupující na největších světových festivalech jako Awakenings, Nature One, Bonusz Festival. Jeho live set mohli slyšet návštěvníci všech předních světových klubů od Berghainu až po Tresor. Je také znám svými výtečnými remixy pro Bena Simse, Redhead, A.Paula a spousty dalších. Na Prigl Festival přijede se svojí live show, která bude stát rozhodně za to.

Image 12.07.16 at 18.13 (1)

David Moleon je španělský DJ a producent, vlastník známeho labelu Moop Up records. Je producentem, který má zvláštní talent pro tvoření tracků, které jsou ihned považovány hitem. Jeho tracky se staly nezbytnou součástí nepopulárnějších umělců v Evropě, jako Ben Sims, Christian Varela, Robert Natus, Eric Sneo, DJ Murphy a mnoho dalších. Oba jeho projekty, jak hraní na 3 gramofony nebo live-act jsou příklady jeho velké dovednosti v djingu, technických schopnostech a energie, která k němu neodmyslitelně patří. David Moleon na Prigl Festivalu vstoupí v DJ setu.

Image 12.07.16 at 18.13

Doufáme, že vás obě jména potěšila a jsou pro vás dostatečnou náhradou za zrušené vystoupení Marca Baileyho, ke kterému nedošlo naší chybou.

Zdroj: PRIGL Festival