HYPERSPACE 2018

Jedna z najstarších Európskych halových techno akcii , maďarský Hyperspace sa bude tento rok konať už po 22 krát a ani tentokrát nesklamal svojím line-upom ktorí prenesie to najlepšie z techno scény . Akcia sa uskutoční v sobotu 21. apríla .2018 a miesto konania bude tradične overený budapeštiansky Hungexpo .

Na dvoch stageoch sa predstaví celkovo 10 zahraničných umelcov ktorý sú doplnený o štyroch djov z domácej maďarskej scény . Na prvom stage sa predstaví ako hosť, muž ktorého netreba ani predstavovať , Dave Clarke. Táto ikona techna opäť ukáže jeho nekompromisný sound s vycibrenou technikou mixovania .Na pódiu sa objaví aj Talianskydj ktorý hráva pod slávnym labelom drumcode ,sám Enrico Sangiuliano . Ďalším menom bude dj ktorý sa tu predstavil už niekoľko kráta určite ho nie je treba predstavovať. Áno je to Španiel Industrialyzer spolu z FrancúzomJulienJaweilom. Ženskú zostavu bude hájiť DJ-ka pre ktorú to bude druhé vystúpenie na hyperspace , Klaudia Gawlas.Táto nemecká DJka sa za posledné roky vyšvihla medzi najsledovanejšie európske DJ-ky a to predovšetkým vďaka svojmu citu pre hudbu a skvelý zvládnutú techniku ​​mixovania, v ktorej nezaprie svoj Nemecku zmysel pre precíznosť.Posledné 3 mená na tomto pódiu budú obľúbenci budapeštianskeho publika , DJ-i  Hot X , Sanfranciscobeat a Gabor Kraft.

Na druhom pódiu ako headliner vystúpiikona španielskeho techna , nestarnúci a dobre známy Oscar Mulero . Jeho temne a tvrdé techno vás isto nenechá chladným.   Sekundovať mu bude ďalší veterán svetového techna Inigo Kennedy . Premiérovo si tu zahrá FrancúzskyDJ Electric Rescue a Americky Developer . Do Budapešti príde tiež zahrať Lewis Fautzi, portugalsky DJ ,ktorý mal tú česť už hrať na tanečných parketoch klubov ako Tresor, Gare Porto či Berghain a na ďalších významných miestach. Posledný kto zahrá na druhom pódiu bude domáci DJ Sikztah .

Najčerstvejšie informácie o tomto top evente, sa nachádzajú na oficiálnej Facebookovej stránkehttps://www.facebook.com/HyperspaceHungary/ alebo na oficiálnej stránke festivalu https://hyperspace.co.hu/2018/en/ .

Tak neseď ani ty doma a navštív tento event . Bude to stáť zato ;)

Arena 01: Dave Clarke, Julian Jaweil, Klaudia Galwas ,Enrico Sangiuliano, Industrialyzer ,Hot X, Sanfranciscobeat, Gabor Kraft

Arena 02: Oscar Mulero , Inigo Kennedy, Electric Rescue , Developer, Lewis Fautzi, Sikztah

Info o vstupenkách : https://hyperspace.co.hu/2018/en/tickets

Adresa: Hungexpo – 1101 Budapešť ,Albertirsaiút 10.

Zzdroj: TS