Predskokanom francúzskej hviezdy ZAZ bude slovenská kapela Billy Barman!

Bratislava už zajtra zažije veľkolepý koncert francúzskej hviezdy ZAZ! Novodobá Edith Piaf po prvýkrát publiku v bratislavskej AEGON ARÉNE  predvedie neopakovateľný hudobný zážitok a svetovo uznávaný talent. Jedinečný koncert francúzskej speváčky odštartuje slovenská kapela Billy Barman a česká skupina Lake Malawi. Kapela Billy Barman sa na koncert svetoznámej speváčky ZAZ veľmi teší a chystá pre divákov 30-minútový nášup. Veľkolepú hudobnú šou si môžete vychutnať aj posediačky. Voľné sú posledné lístky na sedenie!

Speváčka Isabelle Geoffroy, známa pod pseudonymom ZAZ, predstaví už zajtra v Bratislave nový album s názvom „Paris“. Veľkolepú hudobnú šou francúzskej hviezdy odštartuje slovenská kapela Billy Barman a česká skupina Lake Malawi. Skupina Billy Barman, ktorá získala tri ocenenia Radio Head Awards na koncerte ZAZ odpáli 30-minútový nášup tých najlepších skladieb!  Chalani z kapely Billy Barman v zložení Juraj Podmanický, Jozef Vrábel, Teo Heriban, Jakub Tvrdík a Juraj Labaj sa koncertu AEGON ARĚNE nevedia dočkať.

bbarman_1

„Určite sa tešíme! Bude to naša premiéra v priestoroch Aegon Arény. Každopádne nás čaká iné publikum, na aké sme zvyknutí. Je to výzva. Tvorbu  ZAZ som spoznal až nedávno, no niektoré jej tracky som si zaradil do môjho playlistu obľúbených piesni. Na koncerte zahráme 30-minútové predstavenie s minimálnymi pauzami medzi skladbami. Na jeden nádych a výdych. Nechajte sa prekvapiť.“ Teší sa Juraj Podmanický, líder kapely Billy Barman.

Novinku „Paris“, ktorú speváčka predstaví už zajtra v Bratislave koprodukoval legendárny Quincy Jones. Nový album poňala francúzska speváčka ako poctu mestu, do ktorého sa pred ôsmimi rokmi presťahovala. Speváčka, ktorá očarila mladú generáciu po celom svete natoľko, že vzrástol záujem o štúdium francúzštiny, na ňom prespievala viac či menej známe skladby o Paríži z repertoáru Edith Piaf, Maurice Chevaliera, Charlesa Aznavoura či Charlesa Treneta.

ZAZ-Yann_Orhan - low res

„Keď som prišla do Paríža, povedala som si: čo všetko sa to tu hemží! V metre, na ulici, všade som  fascinovane sledovala isté divadelné predstavenie spoločnosti, všetky stáročia boli zmiešané dohromady, sledovala som tú osobitú  zmes pozlátok  a bojového zápalu… Zakaždým, keď sa vraciam do Paríža som ohromená krásou budov a krásou žien. Ale necítim sa byť viac odtiaľto ako z Tours, ako z hôr, ako z ostrova Yeu. Som odtiaľ, kde prežívam dôležité momenty .“ Povedala ZAZ.

ZAZ si svojou hudbou získala srdcia ľudí na celom svete. V jej piesňach sa snúbi tradícia cigánskeho jazzu, francúzskeho šansónu, melodického popu, swingu, pouličného šramlu s príchuťou latino a flamenca.  Zamilujte sa do ZAZ aj vy!  Už 28. novembra 2014 na jej koncerte v bratislavskej  AEGON ARÉNE. Posledné vstupenky na koncert sú dostupné na www.drhorak.sk, v predajni Dr. Horak na Medenej ulici 19 v Bratislave a v predajnej sieti Ticketportal.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.