Predpredaj vstupeniek na NouveauNu.Night spustený!

Ďalšia z koncertných nocí NouveauNu.Nights sa neodkladne blíži. Už 2. augusta vystúpi v bratislavskom Nuspirit Clube americká skupina High Places. Predkapelou im bude sólo projekt Petra Janovického Herzog Herzog a po koncertoch bude zábava pokračovať až do rána. Svoju vstupenku na netradičný večer Nouveau.Nu si už teraz môžete zarezervovať na webovej stránke www.versk.sk.

herzogherzog.jpg

Herzog Herzog po debute InThisPosition uvádza tento rok v produkcii Exitab Labelu ochutnávku druhého albumu v podobe Sitzfleisch! EP. Štvorskladbové EP predstaví základné požiadavky inštrumentálneho popu, stihne vystriedať množstvo inšpirácií a mihnú sa na ňom okrem glitchových a IDM obsesívnych dogiem aj gotické vokálne zbory eunuchov a barok 17. storočia. Skladby zo Sitzfleisch! zaznejú aj na koncertom večeri NouveauNu.

high-places.jpg

Už v minulosti priniesli NNN na slovenské pódia koncerty Tindersticks, Lonely Drifter Karen, The Bamboos, Christian Prommer Drum Lesson, DJ Shadow, Fink, Olafur Arnalds ai., a každoročne prichádzajú s novými a originálnymi hudobníkmi. Tento august si v Bratislave môžete naživo vychutnať High Places a Herzog Herzog.

Zdroj: Nouveau.Nu Nights, Agentúra Duna a OZ Vresk Factory.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET