Prečítaj si opäť svoj obľúbený magazín!

Konečne sa zlepšilo počasie a to znamená, že sa dá tráviť viac času v parku, na záhrade, alebo len tak v meste na lavičke. Pre tých, ktorí majú radi čerstvý vzduch a radi si pri tom prečítajú niečo nové máme dobrú správu. Je tu nové vydanie magazínu Wave, ktoré je na pultoch stánkov už od 17. mája.

Ako obvykle, aj v májovom vydaní Wave nájdeš množstvo rozhovorov, noviniek a zaujímavých tém z oblasti tanečnej hudby. V rámci rozhovorov sme vyspovedali Tomáša Haverlíka, ktorý nám prezradil niečo o jeho možno trochu zvláštnom prístupe k selfpromo. Po roku sa v magazíne objavil DJ Cole a.k.a Hyricz, ktorý s odstupom času hodnodil svoje CD mixované práve pre Wave. Ak ste sledovali drum and bass awards, určite vám neuniklo, že ako najlepšia klubová noc bola Bass, ktorá patrí bookingu Codered. O bookingu a aj o iných veciach nám porozprával práve jeden z členov DJ Clive. Zo slovenských zástupcov ešte ponúkame rozhovor s drum&bass talentom, ktorý si hovorí Jarduuzza, a offtopic uzatvoril vždy dobre naladený Libor Fiala.

Zahraničné rozhovory určite zahájime headlineom, a to pokecom s Judge Jules, ktorý nám veľmi rád porozprával o jeho pôsobení v BBC Radio 1 a tiež o jeho skúsenostiach s Ibizou. Ak vám niečo hovorí dvojica Lissat & Voltaxx, určite si nenechajte újsť interview s prvým z menovaných a pre priaznivcov lámaných rytmov je to rozhovor s bulharským producentom Cooh. Odignorovať sme nemohli ani hardstyle, ktorý oslavuje 10-te narodeniny jedného z najpopulárnejších labelov, ktorým je Scantraxx. O vydavateľstve rozprával The Prophet a Ran-D. Zahraničné rozhovory uzatvárame s trance lahôdkou a to producentom, ktorý si hovorí Danilo Ercole a 14 ročným neuveriteľným talentom z Holandska Erickom Arboresom.

V magazíne sa dočítate aj o letnom festivale Heineken Balaton Sound, a kedže sme minule venovali pár strán ostrovu Ibiza, tentokrát sme si pod mušku zobrali chorvátsky ostrov Pag. Zaujímavým je určite aj rozhovor s majiteľom Soma Records týkajúci sa kupovania rebríčkov.

To najlepšie ako vždy, na záver. CD tentokrát namixoval DJ Schimek, a ak sa pri čítaní dostanete až po posledné stránky, nájdete tam tajničku, v ktorej máte možnosť vyhrať až 3 skvelé ceny, ktoré do súťaže venovala firma Techhouse.sk

Magazín si môžeš objednať už teraz na adrese obchod@wavemag.eu alebo obchodcz@wavemag.eu. Zakúpiť si ho môžeš (ak nás distribúcia nesklame) na predajných miestach uvedených na našom webe www.wavemag.eu v sekcii BUY WAVE a tiež na špeciálnych predajných miestach, a to:
Techhouse.sk, Bratislava
Showtechnic, Bratislava
muSICK club, Liptovský Mikuláš
Metroclub, Šaľa
JP Market, Malacky
Barracuda, Nitra
Shaka, Púchov
Groteska Art Caffe, Poprad
Spy Club, Partizánske
LV Cocktail Bar, Levice
DJ Center, Košice
Stanica, Žilina

Wave

Zdroj: Wave
Publikoval: Redakcia GREGI.NET