Práve vydal druhý album Sláva nejhorší droga. Mladý rapper GREY256 na ňom znova dokazuje, že patrí medzi najväčšie talenty českej hiphopovej scény.

Jeho hviezda naplno zažiarila na konci roku 2019, keď ešte ako Grey vydal singel LaLaLa. Skladba má iba na Spotify 4,5 milión prehratí a trvalo sa objavuje v prehľadoch najstreamovanejších nahrávok dodnes.

Z neznámého mladíka sa doslova cez noc stala celebrita rappovej komunity v Čechách. Debut Mladej Hladovej sa minulý rok v marci ihneď zaradil medzi najpredávanejšie albumy v Čechách, kde súperil s albumami Viktora Sheena, Kontrafakt a Nik Tenda. Greyov úspech si všimli dokonca aj za oceánom. Americkej popovej dvojke s názvom Grey sa nepáčlo, že používa rovnaký pseudonym a hrozila žalobou. A nakoľko súdny spor s hudobníkmi nominovanými na Grammy nebol v rapperovom záujme, zrodil sa Grey256.

Pod novým menom vydal začiatkom februára zmienenú novinku Sláva nejhorší droga, na ktorú si pozval hneď niekoľko hostí. Na nahrávkach ho doprevádzajú Dorian a Psycho Rhyme, s ktorými už spolupracoval v minulosti alebo Neno a Koukr z kolektívu Black Sheep Cartel.

Zdroj: TS