Poznáte produkty SmartPet? Uľahčite si s nimi starostlivosť o vášho domáceho miláčika!

SmartPet v preklade znamená inteligentný domáci miláčik. Táto kategória produktov však obsahuje predovšetkým inteligentné doplnky a potreby pre vašich miláčikov. Vďaka takýmto komponentom si môžete uľahčiť starostlivosť o vašich miláčikov, zabezpečiť im vyššiu úroveň bezpečnosti alebo si pomôcť pri výcviku. Ktorú elektroniku zo série SmartPet sa oplatí si zadovážiť a kde si ju môžete kúpiť rýchlo a jednoducho?

Inteligentná elektronika pre domácich miláčikov

Medzi produkty inteligentnej elektroniky pre miláčikov zaraďujeme napríklad GPS lokátory pre mačky a psov. Vďaka týmto produktom máte prehľad o pohybe vašich domácich miláčikov a určite ich oceníte napríklad keď sa vaše zvieratko stratí. Predávajú sa vo forme mini zariadení, ktoré sa dajú pripevniť priamo na obojok. Môžete si nastaviť aj hranice, po prekročení ktorých vám príde upozornenie. Široký výber takýchto produktov v rôznych cenových kategóriách nájdete na Alza.

Veľmi populárnym produktom sú aj monitory aktivity. Tie sú vhodné napríklad pre zvieratká, ktoré máte v interiéri. Môžete tak kontrolovať či majú dostatok pohybu, koľko majú spánku, či spálených kalórií. Ide vlastne o „športové hodinky pre domácich miláčikov“. Rovnako sa pripínajú na obojok a fungujú 24 hodín, pričom si ich prepojíte priamo s mobilom. Výcvikové obojky sú skvelým produktom na uľahčenie cvičenia vášho psa.

Ďalšími zjednodušujúcimi produktami sú napríklad inteligentné vodítka. Tie sú samonavíjacie a pripevňujú sa na ruku. Inteligentné hračky zasa môžu zabaviť pozornosť vašich domácich miláčikov aj počas času osamote, keď ste v práci. Rovnako sú skvelou pomôckou inteligentné misky a kŕmidlá, ktoré automaticky dávkujú jedlo. Veľmi praktickým doplnkom vašej výbavy sú aj inteligentné toalety alebo IP kamery. Na pobavenie vás aj vášho miláčika je skvelým prvkom napríklad vrhač loptičiek.

Výhody inteligentnej elektroniky pre vaše zvieratká

Inteligentná elektronika pre domáce zvieratká má nespočetné množstvo výhod. Môže vám pomôcť predchádzať nebezpečným situáciám pri strate domáceho miláčika. Rovnako vám umožní nastaviť napríklad striktnú úroveň stravovania, čím zaručí, že psík alebo mačička nebude trpieť nadváhou. Vďaka monitorovaniu aktivity môžete sledovať, či majú domáci miláčikovia dostatok pohybu. Ktorý SmartPet produkt sa najviac páči vám?

Zdroj: PR