Posledné vstupenky na koncert J. Nohavicu v predaji

Jaromír Nohavica, jedna z najvýraznejších osobností českej folkovej scény, odohrá koncom apríla v Bratislave štyri koncerty, v predaji je už menej ako 500 vstupeniek na vystúpenie 30. apríla!

Už o necelý týždeň predstaví Jaromír Nohavica na štyroch bratislavských koncertoch najznámejšie skladby svojej tridsaťročnej kariéry, medzi ktoré patria pesničky ako Kometa, Ostravo, Když mì brali za vojáka, Fotbal a mnohé iné. Okrem nich odohrá skladby z pripravovaného albumu, ktorý vyjde už toto leto. V rámci dvojhodinového koncertného programu s Nohavicom vystúpi aj hosť, vynikajúci poľský akordeonista Robert Kuœmierki.

Jarek Nohavica

Jaromír Nohavica je najznámejším českým pesničkárom s obrovskou fanúšikovskou základňou aj na Slovensku. Nielen oni oceňujú jeho tvorbu, ale i odborná verejnosť. Jaromír Nohavica sa ako prvý český pesničkár stal na konci minulého roka nositeľom ceny Premio Tenco, ktorú už niekoľko desaťročí udeľujú v rámci Festivalu autorských piesní v talianskom San Remu. Pridal sa tak k interpretom zvučných mien ako sú Jacques Brel, Donovan, Nick Cave, Bulat Okudžava alebo Leonard Cohen, ktorí získali toto ocenenie v minulosti.

Fanúšikovia majú ešte možnosť kúpiť si vstupenky na koncert legendárneho Nohavicu do bratislavskej ŠH Pasienky – Hant Aréna na 30. apríla. Vstupenky, ktorých je k dispozícii posledných 500 ks, je možné zakúpiť v predajni Dr. Horák na Medenej 19 alebo prostredníctvom internetu na www.drhorak.sk.

Jarek Nohavica

Zdroj: Silvia Turnerova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET