Posledné tóny Fun rádio Dohody tohto leta odzneli cez víkend v Poprade.

Tohtoročná šnúra letných žúrov Fun rádio Dohody mala poslednú zastávku v Poprade. Rozlúčka plná hudby a zábavy na jednotku :-).

Fun rádio Dohoda zakončila už siedmy ročník svojich najväčších letných žúrov tradične pod Tatrami, v Poprade. Nádherná scenéria, príjemné počasie, výhľad na    štíty slovenských veľhôr a ľudia tancujúci na najvychytenejších slovenských interpretov dlhých dvanásť hodín.  Aj tak vyzerala Fun rádio Dohoda v Poprade.

Poprad 2015_1 (Large)

A kto iný by sem ideálne zapadol, ako moderátori Fun rádia Didiana a Sajfa, ktorí moderovali tohto roku každú jednu Dohodu a tak nechýbali ani v Poprade. Chémia s publikum jednoducho sedela a ich výstupy sprevádzalo veľa smiechu a potlesku.

Poprad 2015 (Large)

Žúr tradične odštartovali mladé talentované skupiny Yellowee, Ranná nevoľnosťBod omylu, ktoré hrali na rockovú nôtu. Lavagance následne odprezentoval svoju indie pop rytmickú šou a The Paranoid opätovne preladil na tvrdý rock. Ďalej ľudia tancovali na Peter Bič Project a rozvášnený dav pokračoval v zábave s Polemicom, ktorý bol tohto roku na každej jednej Dohode. Letný žúr na východe bez Heľeniných očí? Nemysliteľné. Boli top a publikum to dávalo jasne najavo. Ovácie zožal aj HEX, namiesto sviečok ich publikum sprevádzalo so svietiacimi mobilmi. Ďalším headlinerom Dohody bol aj Majk Spirit, ktorého rýmy si spieval skoro každý pod pódiom. Po vyše hodinovom vystúpení prenechal scénu DJ Carlovi na večernú diskotéku v rytme Fun rádia.

Didiana a Sajfa (Large)

Na stránke www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku nájdete oficiálne fotky a videá z Dohôd. Instagram zas mapuje cez #funradiodohoda jedinečnú atmosféru vašimi očami.

Zdroj: Fun rádio