Fun rádio Dohoda vol. 3 túto sobotu v Malackách.

Fun rádio Dohoda má tohtoročnú tretiu zastávku v Zámockom parku v Malackách. Najväčší letný žúr v podaní najobľúbenejších slovenských interpretov zažijete už túto sobotu 8. augusta.

Hovorí sa, do tretice všetko dobré. A čo dobré, najlepšie! Tretia zastávka Fun rádio Dohody v Malackách prináša najlepšiu hudbu v podaní top interpretov slovenskej populárnej scény a veríme, že aj najlepšie publikum :-) Dlhých jedenásť hodín si budú môcť návštevníci v Zámockom parku užívať funtastickú šou na čele s Richard Müllerom, Majkom Spiritom či Polemicom. Na klavíri alebo mandolíne zahrá Adam Ďurica a Katka Knechtová. Chýbať nesmie ani HEX a premiérovo sa na Dohode predstaví Lavagance. Na svoje si prídu aj fanúšikovia rocku v podaní mladých skupín Pandora, Ranná nevoľnosť a Bod omylu.

091  (Large)

Voľné chvíľky návštevníkom z pódia spríjemnia moderátori Fun rádia – Didiana a Sajfa. „Dohoda v Malackách mala vždy svoje čaro. Krásna scenéria Malackého kaštieľa, tisícky ľudí užívajúcich si leto a do toho najlepšia slovenská hudba. Tešíme sa, že budeme pri tom. Vidíme sa túto sobotu 8. augusta v Zámockom parku v Malackách. Dohoda?,“ povedali zohratí spíkri.

Pre tých, čo chcú najlepšie miesta pod pódiom alebo v tieni ;-) sa brány areálu otvárajú na pravé poludnie, prvé tóny sa rozoznejú o 14:00 hodine.

Didiana a Sajfa (Large)

Ďalšie mesto, s ktorým sme sa dohodli na najväčšom letnom žúre, je Poprad. Mesto pod Tatrami bude hostiť poslednú tohtoročnú Fun rádio Dohodu v sobotu 22. augusta pri AquaCity. 

Vstupenky na najväčšie žúry tohto leta Fun rádio Dohoda je ešte stále možné kúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.sk.

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých mestách spolu s ďalšími informáciami o podujatí nájdete na stránke www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku. Instagram mapuje cez #funradiodohoda doterajšiu jedinečnú atmosféru.

10583864_770452623023582_8701101563467051952_n

Zdroj: Fun rádio