Posledná festivalová noc: Roztočte to s Jamesonom!

Karlovarský filmový festival vstoupil do své druhé poloviny a přestože fronty u sálů se zatím nekrátí, neúprosně se blíží poslední festivalová noc. Možná už teď přemýšlíte, jak si závěr největšího filmového svátku ve střední Evropě co nejlépe užít. Pak vězte, že Jameson pro vás nachystal skutečně skvostný zážitek, na který budete dlouho vzpomínat. 

Celotýdenní osvěžení v podobě skvělých drinků, energické muziky, soutěží a promítání filmů vrcholí v zeleném party stanu Jameson Festival Lounge již 6. července, kde byste určitě neměli chybět. Za mixážními pulty se pro tuto noc sejdou ti nejlepší – DJ Bidlo, Loutka a Roman Rai.

Ještě jste neochutnali báječný festivalový drink JAMESON GINGER? Koktejl zlatavé barvy, který je skvělou kombinací whiskey Jameson a zázvorové limonády se stal během letošní filmové přehlídky doslova fenoménem. V Jameson Festival Lounge máte 6. července jedinečnou příležitost ho vyzkoušet. Nejen tento drink vám naservíruje zkušený barmanský tým pražského Bugsy‘s baru.

Přijďte se pobavit, užít si neopakovatelnou atmosféru posledního festivalového večera a zažít mnohá překvapení.

„Slabší jedinci by měli zůstat zavření doma. Očekáváme nájezd kamarádů a pijáků whiskey. DJ Loutka nám přijede v sobotu na pomoc s bandou kovbojů a dokud to nedopijeme, nepůjdeme domů. Viva la Karlovy Vary!,“ říká DJ Bidlo.

Jameson Festival Lounge snadno najdete v samém centru festivalového dění – hned vedle hotelu Thermal. Rozlučte se s Karlovarským filmovým festivalem ve velkém stylu! Těšíme se na Vás!

Program:
20:00 – DJ ROMAN RAI
22:00 – DJ BIDLO
01:00 – DJ CUBIK

Zdroj: M-ocean – event management & promotion