Jameson Festival Lounge v Karlových Varech – najlepšie festivalové párty opät tu!

Jste na filmovém festivalu v Karlových Varech, nebo se na něj teprve chystáte? Nezapomeňte se zastavit v Jameson Festival Lounge, který najdete hned vedle hotelu Thermal!

Jameson Festival Lounge funguje už několikátý den a je nutno říct, že skvěle! Oblíbení DJs české taneční scény, plný parket, výborné drinky a skvělá atmosféra, ale i odpolední relax v kavárně na zahrádce a chutné občerstvení – to vše najdete právě u nás ve stanu. Přijďte si po dobrém filmu zatančit a prožít nezapomenutelné festivalové chvíle do Jameson Festival Lounge, kde na vás čeká nabitý hudební program.

Zkušený barmanský tým pražského Bugsy’s baru pro Vás připraví drinky z kvalitní irské whiskey Jameson. Pestrý koktejl hudby míchá DJ Bidlo, který se stará i o celkovou dramaturgii. Dále zahrají například Lumiere, Tee Jay Ivo, Robot a mnoho dalších

DJ Bidlo k tomu říká: ,,Tento víkend byla u nás ve stanu velmi milá Get Lucky atmosféra. Tolik whiskey se už dlouho nevytočilo. Pamětníci vzpomínali na Roxy za starých dobrých časů a mládežníci na Ibizu. Get Lucky!

V rámci doprovodného programu se můžete zúčastnit slavnostního vyhlášení výsledků soutěže Jameson Done in 60 Seconds (3.7.) a finále Turnaje filmových mistrů (6.7.). Toho se ostatně  v Jameson Festival Lounge můžete zúčastnit  každý den mezi  11-19h.

Vstup do Jameson Festival Lounge je opět  zdarma. Těšíme se na vás!

Více informací najdete na https://www.jameson.cz/ffkv/

Zdroj: M-ocean – event management & promotion