Pop-rockový Hit leta od Dennyho podporil známy český herec Jaromír Nosek. Letný rádiohit s nádychom pop-rocku vás chytí svojou chytľavou gitarovou melódiou.

Denny Veselý nepoľavuje zo svojej aktivity, čoho dôkazom je ďalší videoklip. Tentokrát k pesničke Všetko stíchlo. Track nájdete na projekte Nočná jazda I., ktorý v súčasnosti koluje na všetkých digitálnych platformách.

Videoklip má americký nádych, točil sa v Prahe a zahral si v ňom aj známy český herec Jaromír Nosek. Toho môžete poznať z filmov ako Rebelové, Post Coitum, ROMing či Špindl. V klipe stvárnil rolu otca šikanovanej dievčiny.

Pesnička Všetko stíchlo má mladých ľudí nakopávať v ťažkých chvíľach, ktoré občas v živote nastanú. Keď nie vždy ide všetko podľa plánov, treba si uvedomiť, že aj tak skôr či neskôr všetko stíchne, situácia sa zlepší a problém pominie. Stačí sa tomu postaviť čelom.

Aj to je dôvod, prečo je videoklip situovaný do prostredia americkej školy a školských lavíc, kde je bežné, že ľudia majú skúsenosti s rôznou formou šikany len pre to, že sú odlišní.

„Trackom chceme povzbudiť, nakopnúť (nemusí byť doslova ako vo vizuály :D) človeka nech sa hecne a ukáže prostredník všetkým prekážkam, ktoré ho čakajú. A koniec koncov, keď chceme vidieť dúhu, musíme počítať s dažďom.“ prezrádza Denny Veselý o jeho najnovšom audiovizuálnom počine.

Zdroj: TS