Polemic se vracia do Flédy!

Ve čtvrtek 11. října se do brněnského klubu Fléda vrátí oblíbená slovenská ska kapela Polemic.

Polemic, jedna z nejpopulárnější ska/reggae kapel jak na Slovensku, tak i u nás, se vrací v říjnu na Flédu rozpoutat další ze svých rytmických show s neopakovatelnou atmosférou a vybroušeným a sebevědomým přednesem, který jim může lecjaká kapela závidět. Holt přes dvacet let praxe na pódiích se už někde projeví. Během své třiadvacetileté historie procestovali Polemic takřka celou západní Evropu a zahráli před takovými legendami ska a reggae jako např. Ska-P či The Locos.

Ska v jejich podání je velmi specifické – už tak rozvernou muziku kapela dochucuje prvky jazzu a latinských rytmů, které naplno vynikají až ve skvěle sehraném podání Polemicu. Ačkoliv by se tak mohlo zdát, Polemic nežije jen na pódiu (zvládají přes 100 koncertů ročně!), v minulém roce stihli také natočit dva videoklipy k písním Hora Vysoká a Spolu (feat. AMO). Ale zpátky do současnosti.

Po bouřlivém letním turné, na kterém najezdili a nelétali přes tisíc kilometrů, si dali kratičký oddech, aby mohli vletět do klubové sezóny s plnými silami. Jejich podzimní tour začíná v polovině září a do Brna se dostanou o zhruba měsíc později, konkrétně 11. října. „Na koncertě určitě zaznějí i nové skladby, už jsme některé testovali během letních festivalů,“ vzkazuje kapela, takže se je určitě na co těšit.

Polemic
Místo:
klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum:
11. 10. 2012
Start:
20:00 hod.
Vstupné:
180 Kč (předprodej) / 220 Kč (na místě) / 150 Kč (vstupenky pro studenty, podmínkou akreditace a platný ISIC)

Zdroj: Fléda