Pohoda 2011: Moby ovládol Trenčianske letisko!

Vo štvrtok odštartoval festival Pohoda 2012 pekným vystúpením amerického hudobníka Mobyho. Aj napriek chudobnejšiemu programu sa festival zaplnil hneď prvý deň. Pritiahol ich hlavne Moby, ktorý svoje vystúpenie odštartoval presne o polnoci. 

Moby v podaní jeho koncertnej kapely s vokalistkou Joy Malcolm odohral všetky najväčšie hity ako Why Does My Heart Feel So Bad?, Feeling So Real, Porcelain,Go, Honey, Lift Me Up, Bodyrock a Disco Lies.. Jeho koncert bol pre veľa fanúšikov veľkým splneným snom. S festivalmi nemá veľa skúseností ale na Pohode sa cítil veľmi prijemne a preto odohral veľmi dobrý koncert. 


Atmosféra - Pohoda 2011 - Ján Vlk - Dreamwolf
Atmosféra – festival Pohoda 2011
Pred vystúpením na tačovej konferenii ochotne odpovedal na veľa otázok novinárov. Prezradil, že aj napriek jeho ústupu z rádií a televízií ho hudba stále baví a pri hľadaní inšpirácie hľadá v hudbe predovšetkým emócie. Nie su mu cudzie takmer žiadne štýly s výnimkou salsy. Miluje klasickú hudbu.

Atmosféra - Pohoda 2011 - Ján Vlk - Dreamwolf
Atmosféra – festival Pohoda 2011

Návšteníci Pohody videli vo štvrtok tanečné predstavenie v podaní Nederlands Dans Theater II, súboj balkánskych dychoviek Balkan Brass Battle, slovenskú kapelu All Stars Open Band. Večer odpálil drum&bassový set slovenský Dj B-complex. V Kinematografe premietali české filmy Odcházení (2011) a Pouta (2009).

V piatok čaká návštevníkov oveľa náročnejší bohatší deň, ktorý vyvrcholí večer koncertami skupín Pulp, Madness, Lamb a hudobníčky Imogen Heap.

Napísal: Ján Vlk – Dreamwolf
Foto: Ján Vlk – Dreamwolf

Publikoval: Redakcia GREGI.NET