Poďte s nami robiť LÁSKU až za hranice pozemskej fantázie a kozmickej rýchlosti!

Celoslovenská Noc Divadiel sa blíži! Dezorzovo lútkové Divadlo, najznámejšie a jediné bábkové divadlo pre dospelých na Slovensku, poteší slovenské publikum zábavným sci-fi príbehom z tajomných hĺbok kozmu a gangsterského podsvetia.

Najznámejší gangsterský milenecký pár Bunny M a Klát Killer otvára svoju náruč všetkým bez rozdielu vyznania, galaktickej príslušnosti aj všetkých pohlaví.

LOVESTORY – Tragédia z Extazu prináša nielen mladým divákom jedinečnú možnosť zažiť posledné dni Bunny M a Kláta Killera, najslávnejšieho zločineckého mileneckého páru v celom vesmíre, ako aj ich tragického konca z rúk zákerných medziplanetárnych prenasledovateľov. V hlavných úlohách bizarnej maňuškovej komédie sa pod velením principála, televízneho a filmového režiséra Gejzu Dezorza predstavia známi slovenskí herci a lútkoví artisti Kamil Kollárik a Andrej Kováč. V sprievode mimozemských rytmov hudobného dua Alek-Zander und Mizzi Spaas znova zažiaria fascinujúce bábky z dielne scénografa divadla Von Dubravaya.

Divadlo nominované na cenu Grand Prix festivalu Nová dráma 2011, oceňované doma aj v zahraničí, sľubuje so svojou novou atrakciou nevšedný zážitok, vďaka ktorému poľahky prekonáte všetky hranice vesmíru, fantázie a poznania lásky a aj pohlaví.

Sobota 17. novembra 2012 o 20:00
HOPKIRK/Chillout & Culture Bar/YMCA, Karpatská 2, Bratislava
vstupné: 6,- €
Pozor mládeži do 18 rokov neprístupné.

Zdroj: Dezorzovo lútkové Divadlo