Po koncerte Depeche Mode vypukne najväčšia depešácka párty!

Blíži sa koncertná udalosť roka 2013. Už o pár dní, v sobotu 25. mája sa v Bratislave po tretí krát naživo predstaví legendárna kapela Depeche Mode. Rovnako ako v roku 2006 a 2009 pripravujeme bezprostredne po koncerte v spolupráci s organizátorom vystúpenia (XL group a Depechemode.sk) najväčšiu Depeche Mode party aká kedy na Slovensku bola.

V bezprostrednej blízkosti štadióna Inter (cca 200 m), v Hant aréne (hala Pasienky) bude pokračovať depešácka zábava až do skorého rána pod taktovkou dídžejov zo Slovenska (Diablo & Krto & Caleydon) a známej dvojice z Rakúska – Ego-!st & DJ Matt.C (DM Fancommunity Austria).

Počas noci zaznejú v Hant aréne najväčšie hity Depeche Mode, ale aj rôzne rarity, špeciálne remixy a live nahrávky. Projekcia ponúkne videá a fotografie kapely, ktoré ste ešte nemali možnosť vidieť, ale aj známe videoklipy a live záznamy z rôznych vystúpení.

Špičkový zvuk, veľkoplošná projekcia a špeciálne svetlá povýšia tento večer na dokonalý a nezabudnuteľný zážitok.

Bratislava meets Vienna! dm.sk vs. dm.at
DJ guests – Ego-!st & DJ Matt.C (DM Fancommunity Austria)
DJs Diablo & Krto (electrify your mind crew) & Caleydon (depechemode.sk)

Predpredaj vstupeniek na  a v deň konania akcie (od 15:00) v Hant aréne resp. u hostesiek pred a na štadióne Inter. Každý návštevník získa pri vstupe na párty malý depešácky darček.

https://www.facebook.com/DEPECHMODESLOVAKIAPARTIES
https://www.facebook.com/events/473876569351641/?fref=ts
Viac info o akcii na www.depechemode.sk

Zdroj: DM