Please The Trees vydávajú novú dosku u Starcastic Records!

Novým členem rodiny Starcastic Records se stala kapela Please The Trees, která připravuje vydání svojí třetí desky A Forest Affair. Please The Trees album natočili v říjnu 2011 s producentem Jonathanem Burnsidem (Melvins, Faith No More, Red House Painters, Nirvana, Gary Floyd Band) v sanfranciském studiu Magnolia.

Album A Forrest Affair bude obsahovat deset skladeb, které napsal Václav Havelka, vedle producenta Jonathana Burnsidea se na výsledné podobě ale podíleli všichni členové skupiny, a to včetně bývalého člena Zdeňka Kadlece, který kapelu opustil před dokončením nahrávky a nahradil jej David Babka. A Forest Affair vnímá kapela trochu jako debut, Please The Trees stojí totiž znovu na začátku; s novou krví a silou, pevnější a připravenější, než kdy předtím.

Album A Forest Affair vychází 10. října na CD, LP a v digitálních formátech FLAC a MP3 ke stažení na webu starcasticrecords.cz, iTunes Store a pod.

Please The Trees doposud vydali na svém vlastním labelu dvě úspěšná alba Lion Prayer (2007) a Inlakesh (2010). Zpěvák a kytarista kapely Václav Havelka vydal řadu sólových nahrávek pod monikerem selFbrush. Do povědomí se Please The Trees dostali také spoluprací s pěveckým sborem seniorů Elpida, která byla vyústěním kampaně proti diskriminaci seniorů, do které se Havelka v roce 2010 zapojil.

https://www.pleasethetrees.com
https://www.starcasticrecords.cz

Zdroj: Starcastic Records