Písničkářka Marjari vydává dva nové live video singy, tentokrát doprovázena kapelou

Českobudějovická písničkářka Martina Činátlová vystupující pod názvem Marjari vydává dva nové videosingly – Come Closer a Meadow. Obě písně byly natočeny už v únoru letošního roku, a to naživo v rámci live sessions v českokrumlovském studiu Ambit 1084. Marjari na těchto nahrávkách vystupuje poprvé i se svou doprovodnou kapelou, kterou kromě ní a její kytary tvoří Vlastimil Nohejl na basu a Ondřej Škoch na bicí, kteří společně tvoří kapelu Youthful Indiscretion (YI) ze společné stáje platformy Dayspeed Music.

O písních jako takových samotná autorka přiznává, že je měla „v šuplíku“ už dlouho, ale teprve když je poprvé začala hrát právě s kapelou, dostaly podobu, ve které se rozhodla je nahrát a pustit do světa. Come Closer je podle jejích slov o „krásných provířených večerech a nocích“ a více prý napoví samotný text. Meadow je pak o louce, na kterou se Martina často vrací v představách. „Je mi tam krásně, poklidno a konečně vás tam taky můžu pozvat.“ dodává ve vzkazu posluchačům.

O zvukovou stránku nahrávek se postarali Filip Faschingbauer a Jakub Tokár ze studia Ambit 1084 a o design videa pak grafické studio VHS.

Singly vychází jako předzvěst připravované debutové desky chystané na podzim 2022 pod hlavičkou labelu Dayspeed Music.

https://bfan.link/live-from-ambit-1084
FB: https://www.facebook.com/Marjariii
IG: https://www.instagram.com/marjari__/
YT: https://www.youtube.com/channel/UC1SGkCWluKOUrI-9DJ9vw0Q

Zdroj: TS