Píše vám Adela. Uvidíme sa v Trochu inak?

Ahoj kamaráti, oslovujem Vás tak školsky, keďže pocity spojené s dvomi mesiacmi voľna mi navodili nostalgiu prázdnin a návratu do lavíc ku kamošom. Teším sa aj na návrat do Trochu inak a na stretnutie s Vami. Budete určite opálení, oddýchnutí  a verím, že aj zvedaví na našich hostí.

Už 17. septembra nám Annamarie Velič dokáže, že ekológia nie je len pekný okrajový hipsterský trend, ale že je nutnosťou, ktorú vnímajú už aj veľké firmy. Tie sa na kvalite nášho prostredia podieľajú najviac, takže má zmysel, aby im environmentálni konzultanti ako Annamarie vtĺkali do korporátnych hláv dôležité opatrenia pre udržateľnosť. Annamarie dlhé roky pracovala vo Švédsku pre známu nábytkársku firmu a pre mnohé ďalšie top spoločnosti, ktoré sú vedomejšie než niektoré iné. A určite sa jej opýtam na to, kto vymýšľa tie smiešne názvy nábytkov. :o)
Svoju firmu má aj Rytmus. Neviem či značka JBMNT má aj environmentálny aspekt, či on sám ho vôbec má, ale možno aj to bude našou témou. Tento jednoznačný fenomén je zároveň obyčajný chlapík s inými rozmermi než len tými, ktorými dokresľuje svoj šoubiznisový obraz. Takže nemusíte ani oprašovať staré reťaze z bicykla, ani si dať šiltovku naopak, Rytmusov svet je určite „trochu iný“.
No a ako slušní hostia SND sa radi zhovárame s domácimi osobnosťami. Ak sa aj Vám veľmi páči napríklad inscenácia Bál, Apartmán v hoteli Bristol, Láskavé bohyne, či Pred západom slnka, tak sa stretnete s jeho režisérom Michalom Vajdičkom. Ten je zároveň aktuálnym riaditeľom Činohry SND. Možno mi konečne povie kam v tejto inštitúcii patríme s Trochu inak my s našim tímom. A samozrejme spolu s Vami. :o)
Jáj, a hudobné hosťovanie obslúži tiež Rytmus. Sama som na jeho komornejšie prevedenie veľmi zvedavá. Prídite, bude dobre.
Vaša Adela.

Zdroj: TS