Májové Trochu inak v SND s Ondríkom aj s Jobusom.

Už po pätnástykrát sa Štúdio v novej budove Slovenského národného divadla stane miestom divadelnej talkshow Trochu inak v SND.

Jeden z najobľúbenejších programov minulého roka* zaujme divákov inšpiratívnymi rozhovormi opäť v pondelok 19. mája 2014 o 19.00 h. Moderátorka Adela Banášová privíta aj rozprávkového Lomidreva, ktorého sa na doskách prvej scény už čoskoro zhostí člen Činohry SND Milan Ondrík.

Malomestiakova svadba_Milan Ondrik (Priatel)_Foto Martin Geisberg

Do hosťovského kresla si zasadne aj „dula“ Zuzana Bajkaiová, ktorá ženy v radostnom očakávaní podporuje tak, aby pre ne pôrod nebol traumou, ale posilňujúcim zážitkom. Zárukou veselých momentov bude svojrázny umelec Braňo Jobus. Práve s jeho menom sa spája tzv. priemyselný folklór, ktorého ukážky predvedie so svojou hudobnou formáciou Vrbovskí víťazi.

Vstupenky na májové Trochu inak v SND si diváci môžu kúpiť v pokladniciach SND, na predajnom mieste v OC Eurovea a on-line prostredníctvom portálu www.snd.sk, ktorý obsahuje všetky dôležité informácie. Zaujímavosti zo zákulisia sa návštevníci môžu dozvedieť na fanúšikovskej stránke www.facebook.com/trochuinakvsnd.

* Trochu inak v SND sa umiestnilo v TOP 3 najobľúbenejších programov v diváckej ankete OTO 2013 v kategórii Program (event) roka.

Zdroj: SND
Foto: Martin Geišberg