Pio Squad uzavrú tento rok v pražskom klube Storm

Pio Squad for Čalantika (https://calantika.cz/piosquad) je projekt, který se rozběhl loňské léto. Nejprve proběhla série koncertů, poté odjezd do bangladéšské Dháky, kde vzniknul videoklip na podporu vzdělávání dětí ze slumu Čalantika.

Do této chvíle se skrze koncerty a videoklip podařilo vybrat 453 204,-kč. A to díky Vám. A jelikož tu jsou skoro Vánoce, není od věci se nad tímto projektem znovu sejít a třeba se pokusit završit letošní rok částkou 500 000,-Kč.

Celý večer proběhne v duchu této akce a krom toho dojde na nějaká hodnotící slova, výstavu fotek a ukázku z chystaného dokumentu. Celý tento projekt a odezva lidí opět nastartovala Pio tak, že už se zde také možná dočkáte nějakých novinek a rozhodně zde dojde na natáčení záběrů pro jejich nový videoklip.

pio_calantika

České Budějovice v úvodu zprávy znamenají to, že právě z tohoto města se dostaví i Regie, který má venku album Hlas Barev (https://regie257.bandcamp.com/releases) . A i u něj dojde na novinky. Bude se jednat o premiéru jeho nového videoklipu. Ale blíží se ty Vánoce. Tak nadělí rovnou klipy dva.

A nezapomeň: Lajky jsou tu málo platný, chce to víc…

Čtvrtek: 17.12.2015
Storm Club Praha, Tachovské náměstí 7
Live: Pio Squad, Regie
DJ: Pufaz
Událost: https://www.facebook.com/events/1644387005820909
Vstupné: 150 kč v předprodeji na www.stormclub.cz/vstupenky
Start: 20:00

Piosquad_plakat_novy

Zdroj: Storm club