Hiphopové HustoPeče prinesú legendárnych Pio Squad.

Dojdi sa pripiecť na HustoPeče – pri vysokej teplote, sprudka a z každej strany! Aj vo februári si pre teba Vec pripravil hustý hiphopový lineup – v sobotu 16. 2. ťa v bratislavskom KC Dunaj koncertom rozseká česká rapová legenda Pio Squad.

Klasický český rap z konca 90. tych rokov, ktorý dnes patrí už k legendárnym a rešpektovaným priekopníkom žánru v našich končinách. Kapela Pio Squad spolupracovala s mnohými osobnosťami nielen českého, ale aj slovenského hiphopu ako Vec, Zverina, Supa, Delik, Čistychov, Slipo atď. Ich nahrávky Punk is Dead (2006) a Stromy v bouři (2016) si odniesli ocenenia za najlepšie hiphopové albumy v žánrových cenách Anděl.

Rok 2019 bude pre Pio Squad v znamení veľkých osláv – na jeseň totiž kapela oslávi svoje už 20. narodeniny. Okrem toho dvaja členovia Eurodel a Efko plánujú vydať sólové albumy.

V rámci hiphopového večera v KC Dunaj vystúpi aj DJ J. Kid, ktorý je súčasťou Pio Squad od jeho vzniku. Už v polovici 90.tych rokov ako jeden z prvých DJov v Čechách hral rap a hiphop. Jeho selekcia rozhýbe všetky vekové kategórie – v starostlivo vyberaných setoch nájdeš všetko od klasiky po new school.

Sobotný lineup uzatvoria sety nepriehľadnuteľného DJa Metysa a hostiteľa akcie DJ Veca. Nenechaj si ujsť hiphopovú nálož a dojdi sa pripiecť do bratislavského Kácečka už túto sobotu 16. 2.

Viac informácií nájdeš v evente na Facebooku.

Sobota 16. 2. / 21:00 / 6€
KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstup 18+

www.piosquad.cz
www.instagram.com/piosquad/
www.facebook.com/piosquad/
Vec feat. Pio Squad – Turista
Rest – Aby bylo jasno s Pio Squad (prod. J-KID)
www.facebook.com/djmetys135/
www.facebook.com/ozajstnyVec/
www.samsystem.sk

Zdroj: TS