Pil C vs klube Dole. Už tento piatok!

Večer, ktorý vás vcucne do živej atmosféry Klubu Dole a vypľuje vás až ráno pri svitaní. Klubová noc venovaná domácej rapovej scéne Trippin prinesie v piatok 11. marca na stage jedného z najprogresívnejších raperov súčasnosti Pil C. Supportovať budú Vajco & Eternal a Conspiracy Flat.

“Dole odohráme klasickú show, čiže tí, čo prídu, budú môcť počuť tracky ako Faded, Trippin, Ja vs celý svet, Vidím jak ich jebe, Labyrint a určite už aj Idem C,” odkazuje Pil C, na ktorého debutový album fanúšikovia netrpezlivo čakajú. “Určite ich potešíme albumom ešte tento rok! Kvôli extrémnemu koncertnému vyťaženiu sa to posunulo ku konca roka,” približuje Pil C. Zo spoluprác, ktorých za niekoľko mesiacov nazbieral dosť, si cení všetky rovnako. “Každú jednu si cením, lebo každá jedna spolupráca je jedinečná. Každá je iná a každú doprevádza vždy iný proces vzniku.”

pil c 1

Pil C – “Môže si vôbec niekto podmaniť polku scény jediným singlom? A tu druhú kompletne okúzliť o jeden remix, jeden freestyle a ďalšie dva tracky neskôr? Za pol roka? Samozrejme, odpoveď znie: Pil C!” Aj takéto reakcie sprevádzali raketový vzostup jedného z najžiadanejších rapperov našej súčasnej scény. Dnes, o niekoľko trackov a spoluprác s menami ako Supa, Separ, Delik, Paulie Garand či Otis, neskôr, stojí otázka inak: Kedy sa dočkáme albumu? Ešte predtým si však vychutnáme klubovú smršť v podaní rappera z Come Back Gangu, ktorý opantal slovenské a české pódia.

Vajco & Eternal – čerstvé vychytávky zo sveta hip-hopu striedané staršími klasickými trackmi bude podávať táto dvojica, ktorá nás svojimi setmi prevedie od Atlanty cez NYC, LA až po Paríž.

Conspiracy Flat – zoskúpenie dvoch producentov a DJov sa vo svojich selekciách zameriava na americký new school a kvalitné edm produkcie. Z ich vydaných vecí ľudia môžu poznať Pentflaus a November s Pil C a spolupráce s českým labelom Milion+. Z nevydaných sa môžu tešiť na tracky z Pil C-ho pripravovaného albumu a taktiež z ich pripravovaného sólo projektu.

11.3. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 8€
Event: www.fb.com/events/587645841389965

PLAGAT_Trippin_marec 201 6

Zdroj: klub Dole