Pieseň mojej duše – exkluzívny workshop s Idou Kelarovou v Bratislave

V Bratislave sa bude konať exkluzívny workshop založený na unikátnej metóde a znalostiach Idy Kelarovej, ktoré získala za 30 rokov intenzívnej práce s ľuďmi a ľudským hlasom v Čechách i západnej Európe.

Pod jej vedením už stovky ľudí pravidelne cez spev hľadajú cestu k sebe. Jej dielne sú otvorené pre každého – či už má so spevom skúsenosti alebo nie. Súčasťou workshopu sú aj terapeutické vstupy na prekonávanie prekážok a odstránenie blokov a tanečné vstupy na relaxáciu pod vedením skúseného tanečníka.

kelarova_ida-465x346

„Hlbšie ponorenie sa do seba vám otvorí možnosť práce s emóciami, ktorá vedie k autenticite a čistote prejaveného citu vo vašom hlase, vo vašom speve. Spev srdcom uvoľňuje neuveriteľnú silu, ktorá je v každom z nás. Prejavenie citov nie je výrazom slabosti, naopak je prejavom vnútornej sily a pravdivosti. Hľadanie pravdivého vyjadrenia pocitov a ich transformácia na pozitívnu tvorivú energiu je základným zdrojom života,“ uvádza Ida Kelarová.

Ida Kelarová, známa hudobníčka a speváčka, študovala na Brnenskom konzervatóriu klavír a violončelo, ako speváčka a herečka účinkovala v Divadle na Provázku. Momentálne sa venuje práci s rómskymi deťmi v o.z. Miret a v spolupráci so skupinou Jazz Famelija.

Pieseň mojej duše
exkluzívny workshop s Idou Kelarovou v Bratislave
16.-18. máj 2014
Miesto konania: Centrum Rafael, Narcisova 5, Bratislava-Ružinov
Prihlášky: https://shiraz.sk/sk/akcie/a97/piesen-mojej-duse

Zdroj: Amity, o.z.